15 dolog, amitől szexinek érezheted magad

szexi nőiesség önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő számára létszükséglet, hogy szépnek és szexinek érezze magát. Ha a Life.hu tanácsai közül már hármat megfogadsz, a te önbizalmad is meg fog nőni.

1. Vedd komolyan a neked szánt bókokat
2. Ne süsd le a szemed, ha egy férfi rád pillant az utcán
3. Mozogj rendszeresen és táplálkozz egészségesen
4. Flörtölj
5. Lazíts egy pohár bor mellett
6. Nevess önfeledten
7. Minden reggel felkelés után tudatosítsd magadban az érdemeidet

Forrás: YouTube

8. Viselj szexi fekete, csipkés fehérneműt
9. Viselj vörös rúzst
10. Nyár van, kerítsd elő a kalapodat
11. Csókolj, ölelj szenvedélyesen
12. Viseld a tökéletes fekete ruhát
13. Frissen mosott hajadat mindennap hordd kibontva vagy igényesen összefogva
14. Okosodj, okoskodj
15. A reggeli tökéletes szettedet (smink, ruha, haj, parfüm) magad miatt vedd fel és viseld egész nap.

Tinder-királylány és a szőke herceg profilképe - Ezért húzzuk jobbra, aki tetszik?http://www.life.hu/intim/20150625-ezert-huzzuk-jobbra-a-tinderen-annak-a-kepet-aki-tetszik-nekunk.htmlAki valaha használta már a Tinder nevű, ismerkedésre (vagy inkább gyors szexre?) szolgáló okostelefon-alkalmazást, tudja, hogy jobbra kell húzni a kijelzőn annak a fotóját, akit szívesen megismerne a valóságban is. De hogy mi alapján szívecskézünk vagy ikszelünk valakit? Jim Davies kanadai szakértő elárulta.IntimThinkstockTe már lecserélted a profilképed? Így ünnepli a Pride-ot a Facebookhttp://www.life.hu/intim/20150627-igy-unnepli-a-pride-ot-a-facebook-egy-kattintassal-oromkodhetsz.htmlEgy-két kattintással mindenki könnyen, egyszerűen lecserélheti Facebook-os proflképét Pride-kompatibilisre. Te már megcsináltad?Intim--A Facebook után a YouTube is ünnepli a Pride-ot: Megható videó!http://www.life.hu/intim/20150627-meghato-videoval-unnepli-a-youtube-hogy-az-usa-ban-legalis-az-azonos-nemuek-hazassaga.htmlKönnyes videóval üdvözli a YouTube, hogy az Amerikai Egyesült Államok teljes területén legális lett az azonos neműek házassága. Lássuk hát a kisfilmet!Intim--Elítéltek egy férfit, mert aktus közben húzta a párja haját és harapdálta a fenekéthttp://www.life.hu/intim/20150627-eliteltek-egy-ferfit-mert-szex-kozben-huzta-a-parja-hajat-es-harapdalta-a-feneket.htmlElítéltek egy 24 éves, angol pasit, mert szex közben húzta a kedvese haját, és megharapta a popsiját. Még ilyet!IntimThinkstockDétár Enikő megpróbálja humorral oldani a fájdalmathttp://www.life.hu/intim/20150627-detar-eniko-a-bepasiztunk-cimu-madach-szinhazas-szindarabrol-es-a-valasrol.htmlDétár Enikő, Ladinek Judit, Koós Réka: három gyönyörű nő, akik barátok lettek. Különbözőek, de a sorsuk kísértetiesen hasonló. Túl egy, vagy több, nehéz váláson, mára újra boldogok. Ha nem is teljesen, de jelentős részben a színésznők életéből merít a Madách Színházban hamarosan műsorra kerülő vígjáték. Éppen ezért a színésznők eredeti nevükön is szerepelnek a Bepasiztunk!-ban.Intim--Amikor már a csacsogás is a férfiak malmára hajtja a vizethttp://www.life.hu/intim/20150625-amikor-mar-a-csacsogas-is-a-ferfiak-malmara-hajtja-a-vizet.htmlAzt már tudjuk, hogy a jóképű férfiak kevesebb állásajánlatot kapnak, de most az is kiderült, hogy a pasiknak sikert hozhat, ha hajlandóak cseverészni egy kicsit az üzleti tárgyalások előtt. A nőkről azonban nem mondható el ugyanez, hiszen tőlük eredendően elvárják az ilyen magatartást.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.