Pénisszel ijesztgetnek egy reklámban

pénisz reklám chlamydia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég sajátos módon próbálják felhívni a figyelmet a védekezés fontosságára egy norvég reklámban.

Ijesztő dolog egy hirtelen robbanó pénisz, pláne, ha az ember háta mögött tűnik fel, amíg békésen pihen a strandon, vagy épp egy bárban, limonádézás közben. De még mindig feleannyira sem ijesztő, mint megtudni, hogy elkaptuk az egyik leggyakoribb nemi betegséget, a chlamydiát. Erre hívja fel a figyelmet a fura reklám.

Ha még nem hallottál erről a betegségről, ITT olvashatsz róla.

Búcsúzz el egy időre a hálószobától: Szex-bakancslista a nyárrahttp://www.life.hu/intim/20150628-bucsuzz-el-egy-idore-a-haloszobatol-szex-bakancslista-a-nyarra.htmlAhogy a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik libidónk is az egekbe emelkedik. Vajon miért bukkan elő ilyenkor a pajzánabb énünk? A napsütés miatt? A vakációs napok miatt? A szabadtéri időtöltések miatt? Bármi is az oka, van valami tagadhatatlanul erotikus a nyárban, amiért a lehető legbujább módon szeretnénk eltölteni az estét... vagy a délután... vagy a reggelt.IntimThinkstockAmber Rose és barátnője cicivillantással ünnepelte a melegek házassághoz való jogáthttp://www.life.hu/intim/20150629-amber-rose-es-baratnoje-kitette-a-nagyagyukat-ezzel-unneplik-a-melegek-hazassagat.htmlA vasárnap esti BET Awardsra a botrányhősnő egyik barátnőjével érkezett. A csajok szépen összeöltöztek, és a melleiket is mindketten kipakolták.Intim--15 dolog, amitől szexinek érezheted magadhttp://www.life.hu/intim/20150626-onbizalom-voros-ruzs-noiesseg.htmlEgy nő számára létszükséglet, hogy szépnek és szexinek érezze magát. Ha a Life.hu tanácsai közül már hármat megfogadsz, a te önbizalmad is meg fog nőni.IntimOrigoMeztelenül lubickol Szecsődi Kari? Továbbra is visszaélnek az énekes képeivelhttp://www.life.hu/intim/20150627-szecsodi-kari-poren-lubickol-a-hiresseg-meztelenul-lathato-a-neten.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, rendszeresen visszaélnek az ex-megasztáros, Szecsődi Kari képeivel. Fotóit korábban egy erotikus szolgáltatásokat kínáló oldalon lehetett megtalálni, a hirdetés szerint pedig felejthetetlen masszázst ígért, és akár franciázást, kebelszexet is vállalt.IntimElítéltek egy férfit, mert aktus közben húzta a párja haját és harapdálta a fenekéthttp://www.life.hu/intim/20150627-eliteltek-egy-ferfit-mert-szex-kozben-huzta-a-parja-hajat-es-harapdalta-a-feneket.htmlElítéltek egy 24 éves, angol pasit, mert szex közben húzta a kedvese haját, és megharapta a popsiját. Még ilyet!IntimThinkstockDétár Enikő megpróbálja humorral oldani a fájdalmathttp://www.life.hu/intim/20150627-detar-eniko-a-bepasiztunk-cimu-madach-szinhazas-szindarabrol-es-a-valasrol.htmlDétár Enikő, Ladinek Judit, Koós Réka: három gyönyörű nő, akik barátok lettek. Különbözőek, de a sorsuk kísértetiesen hasonló. Túl egy, vagy több, nehéz váláson, mára újra boldogok. Ha nem is teljesen, de jelentős részben a színésznők életéből merít a Madách Színházban hamarosan műsorra kerülő vígjáték. Éppen ezért a színésznők eredeti nevükön is szerepelnek a Bepasiztunk!-ban.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.