Palvin Barbara bugyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű magyar modell mostanában nem teketóriázik, amit ki lehet tenni, azt ki is teszi. Legutóbb dupla örömben részesítette férfi rajongóit. 

Tátva maradt a szánk a magyar modell legújabb, Instagramra feltöltött fotójától, melyen bugyit és ciciket villantott Palvin Barbi, aki nemrég még dominaszerkóban porszívózta a padlót egy kozmetikai cég reklámjában. A fiatal modell karrierje egyre csak ível felfelé, amin nem is csodálkozunk, hiszen Barbi amellett, hogy nagyon gyönyörű, hihetetlenül alázatos a munkájában.

Palvin Barbi, Palvin Barbara Forrás: Instagram/ Palvin Barbi

Palvin Barbi: "Most kezdek visszatalálni önmagamhoz"

Alig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. A Palvin Barbival készült interjút ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.