5 dolog, ami alapján a pasi csak a barátod akar lenni

2015.07.03. 21:33

"Annyira jó, hogy kitárhatom neked a szívemet, igazi jóbarát vagy!" - mondta a fiú, miközben a lányban összeomlott minden. Veled melyik eset történt meg az ötből?

Forrás: Thinkstock

1. Mindig veled lóg: közös ebédek, mozi, színház, koncertek és vacsora. Persze minden alkalommal utal rá, hogy milyen jó barátok is vagytok.

2. Az összes viccet és példát olyan filmekből hozza fel, ami fiú és lány közötti barátságról szól, ezzel is megerősítve, hogy mennyire jó ez az állapot köztetek.

3. Soha nem beszél (más) nőkről – mert nem léteznek. Tudod, hogy sokan odavannak érte, ő mégsem vonzódik egyikükhöz sem. A te elképzelésed szerint csak hozzád. Vagy hozzád sem…?

4. „Olyan jó, hogy veled őszintén megoszthatom minden gondolatomat. Melletted önmagam lehetek, neked megmutathatom az őrült és az érzelmes oldalamat is. Igazi jó barát vagy.”

5. Ha karitatív gyűjtést szervez, te vagy az első akinek szól. Mármint nem csak azért, mert te állsz legközelebb hozzá, hanem mert valakinek foglalkoznia kell az esemény marketingoldalával is.

Ha senki nem lát, hívlak majd: Te vagy a tartalékos csaj?
Vajon miért nincs közös képetek? Nappal miért nem ér rá? És ha látják, hogy beszéltetek, miért mondja, hogy téves szám? Ezekre a kérdésekre nem csak a Wellhello zenekar dala tud választ adni, hanem te is magadnak, a ráeszmélés pillanatában. Mert ha végre leesik, és képes leszel beismerni magadnak, hogy te vagy a tartalékos csaj, akkor bizony utólag már minden világos lesz. Ha magadra ismertél, kattints!
fiú-lány barátságbarátságférfi