Eurovíziós Dalfesztivál Mans Zelmerlöw Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európa legszexibb hőséről, miután a magasba emelte a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál trófeáját, összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes. Innen tudjuk, hogy a szexi svéd zenész, aki szerint az Eurovízió a Super Bowl zenei megfelelője, imádja a teniszt, a golfot és nagy focirajongó is. Valamint azt, hogy júniusban ünnepelte 29. születésnapját.

Måns Zelmerlöw, aki egy interjúban elmondta, hogy a nevében szereplő furcsa karaktert "o" hangnak kell ejteni, igazi filantróp is, alapítványa három iskolát támogat Dél-Afrikában, és egyet Kenyában. Ráadásul igencsak kommunikatív, rendszeresen beszámol útjairól, koncertjeiről és kedves pillanatairól.

Az alábbi képet is Facebook oldalán találtuk, melyen tulajdonképpen csak sörözik, de egyszerűen jó ránézni, és kész. Imádjuk!

Måns Zelmerlöw számára ilyen a tökéletes péntek. Forrás: Facebook/Mans Zelmerlöw

Rányomult Boggie-ra az Eurovízió-győztes?

Korábbi cikkünk szerint az Eurovíziós Dalfesztivál szexis nyertesének nem volt elég a győzelem, a magyar versenyző telefonszáma is kellett volna neki. Anno a Dalfesztivál magyar nyelvű Facebook oldalára töltöttek fel egy képet Boggie-ról és a svéd Måns Zelmerlöwről. Ezt itt lesheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.