Rányomult Boggie-ra az Eurovízió-győztes

Forrás: AFP -
Boggie Eurovíziós Dalfesztivál Csemer Boglárka Boggie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! Az Eurovíziós Dalfesztivál szexis nyertesének, Mans Zelmerlöwnek nem volt elég a győzelem, a magyar versenyző telefonszáma is kellett volna neki.

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar Facebook oldalára töltöttek fel egy képet Boggie-ról és a svéd Mans Zelmerlöwről, aki egyébként meg is nyerte a versenyt. De mit neki a győzelem, ha nem szerezheti meg a férjezett énekesnő telefonszámát?

Forrás: Facebook/ Eurovision Hungary

Titkos fotók: a svéd énekes, Måns Zelmerlöw éppen fűzi Boggie-t. Kell neki a telefonszáma... - írták a fotóhoz címnek. Boggie a Médiaklikknek azt nyilatkozta, kíváncsi a fiatalember motivációjára.

Bár, az is lehet, hogy Zelmerlöw csak azt szerette volna megtudni, milyen számon szavazhat a magyar dalra.

Schmuck Andor máris csajozikhttp://www.life.hu/bulvar/20150523-schmuck-andor-maris-csajozik-a-hooters-szepsegversenyen-talaltuk.htmlMájus elején, három év után szakított párjával, a nála 20 évvel fiatalabb, gyönyörű Szerémi Lindával Schmuck Andor. A politikus nem vesztegeti az idejét, máris gyönyörű nők körében találtuk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSchmuck Andor máris csajozikhttp://www.life.hu/bulvar/20150523-schmuck-andor-maris-csajozik-a-hooters-szepsegversenyen-talaltuk.htmlMájus elején, három év után szakított párjával, a nála 20 évvel fiatalabb, gyönyörű Szerémi Lindával Schmuck Andor. A politikus nem vesztegeti az idejét, máris gyönyörű nők körében találtuk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÁlom testek: bikiniben Vajna Timi szépségei - Pörgős videóhttp://www.life.hu/bulvar/20150524-alom-testek-bikiniben-vajna-timi-szepsegkiralyno-jeloltjei.htmlÍme a kiválasztott tizenhat szépség!TV + BulvárOtthonában holtan találtak rá sorozatsztárrahttp://www.life.hu/bulvar/20150524-meghalt-terry-sue-patt-sorozatszinesz-aki-a-bbc-n-futo-sorozatban-grange-hillben-benny-green-t.html50 éves korában életét vesztette Terry Sue-Patt sorozatszínész.TV + BulvárOrigoHatalmas változáson ment át Antal Timihttp://www.life.hu/bulvar/20150523-megvaltoztatta-hajszinet-antal-timi-es-hizokuraba-kezdett.htmlIsmét hatalmas változáson ment át Antal Timi, akinek haja az elmúlt években a vörös többféle árnyalatában pompázott. Az eredmény meglepő!TV + BulvárOrigoSzuperpasit villantott Vajna Tímea – Ettől a sráctól te is elalélsz!http://www.life.hu/bulvar/20150524-vajna-timea-a-miss-universe-hungary-foszervezoje-az-elkepesztoen-jokepu-mariano-di-vaio-modellel.htmlMi is, mint Vajna Tímea követői, csak kapkodjuk a levegőt, ez a pasi hihetetlenül jóvágású.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.