Romantika a köbön! Kim Kardashian és Kanye West csókja tűzijátékot robbantott

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
Kim Kardashian Kanye West kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A terhes celebnő és férje, Kanye West csókja tűzijátékot robbantott. 

A pár között még mindig hihetetlen intenzitással dúl a szerelem; Kanye és Kim, amikor csak tehetik, igyekeznek időt szakítani a másikra. Így történt ez néhány napja, amikor egy hajóról nézték az ünnepi tűzijátékot, és ahogyan ez ilyenkor szokás, heves csókot váltottak közben.

Kim Kardashian, Kanye West, tűzijáték Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Kanye West: „Minden életemben megtalállak”

Ezekkel a szavakkal köszöntötte a rapper Kim Kardashiant első házassági évfordulójukon. A Life.hu cikkét ITT találod.

El sem hinnéd, mivel készül terhessége nehezebb hónapjaira Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150704-kim-kardashian-kulonleges-smink-technikaval-keszul-terhessege-nehezebb-honapjaira.htmlA celebnő legújabb Instagram fotójával azt is megosztotta követőivel, hogyan készül a terhességére.Trend--Beyoncé féltékeny Kim Kardashiandra, mert előbb esett teherbe?http://www.life.hu/csalad/20150626-beyonce-feltekeny-kim-kardashianra-amiert-elobb-esett-teherbe-mint-o.htmlAz énekesnő úgy tervezte, hogy a valóságshow-sztárhoz hasonlóan ekkorra már ő is második gyermekét fogja várni. Azonban míg Kimnek sikerült, addig neki sajnos nem akar jönni a baba.CsaládAFPKisfiú és álterhesség? Kim Kardashian kiakadthttp://www.life.hu/csalad/20150611-kim-kardashian-megelegelte-a-terhessegere-vonatkozo-talalgatasok-es-twitteren-akadt-ki.htmlA valóságshow-sztár megelégelte a terhességére vonatkozó találgatásokat. Végre ő maga öntött tiszta vizet a pohárba.Család--Ez aztán az ajándék! Kim Kardashian nem akármivel lepte meg férjét a születésnapján!http://www.life.hu/csalad/20150609-kim-kardashian-kiberelte-a-los-angeles-lakerst-kanye-west-szuletesnapjan.htmlAzt már többször is megtapasztaltuk, hogy a Kardashian család bizony nem kispályázik, ha ünneplésről van szó. A celebnő ezúttal is megadta a módját, és nagyszabású ajándékkal lepte meg férjét.Család--Mickey egérrel szülinapozott Kim Kardashian lányahttp://www.life.hu/csalad/20150618-kim-kardashian-lanya-north-west-mickey-egerrel-szulinapozott.htmlA celebnő és Kanye West kislánya június 15-én ünnepelte 2. születésnapját. A pár szokás szerint nem spórolt az ünnepségen: Disneylandben tartották a nagy családi bulit.Család--Kanye West kiakadt, amiért gúnyt űznek lányábólhttp://www.life.hu/csalad/20150613-kanye-west-kiakadt-amiert-gunyt-uznek-lanya-nevebol-north-westbol.htmlA rapper utálja, hogy kislánya, North West kissé furcsa hangzású nevén nevetnek az emberek.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.