Szakított az Operettszínház álompárja?

Forrás: facebook/Mármarosi Tünde hivatalos oldala -
Operettszínház Kocsis Dénes Mármarosi Tünde szerelem szakítás álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért az Operettszínház két sztárjának, Mármarosi Tündének és Kocsis Dénesnek a kapcsolata - legalábbis a most felröppent híresztelések szerint. 

Két év után állítólag vége szakadt Kocsis Dénes és Mármarosi Tünde kapcsolatának, akik az Elfújta a szél című darab próbái során szerettek egymásba - írja a Bors. A lap információit a pár egyik ismerőse erősítette meg, aki szerint a fiatalok jó ideje kerülik egymást, de senki nem meri megkérdezni, mi történt köztük.

Forrás: facebook/Mármarosi Tünde hivatalos oldala

"A magán­életemről nem szeretnék nyilatkozni" – közölte Tünde a lap megkeresésére. Dénes nem kívánta kommentálni a híreszteléseket.

Romantika a köbön! Kim Kardashian és Kanye West csókja tűzijátékot robbantotthttp://www.life.hu/intim/20150707-kim-kardashian-es-kanye-west-tuzijatek-kozben-csokoloznak.htmlA terhes celebnő és férje, Kanye West csókja tűzijátékot robbantott. IntimOrigoDétár Enikő drámai vallomása: "Fontos volt, hogy megszabaduljak a bűntudattól"http://www.life.hu/intim/20150702-detar-enikot-rekasi-karoly-volt-feleseget-sokaig-buntudat-gyotorte.htmlA gyönyörű színésznő mély őszinteséggel vallott kudarccal végződött házasságáról és új kapcsolatáról, melyről meglepő részleteket is elárult. Intim--Gyurta Dani újra szingli?http://www.life.hu/intim/20150624-gyurta-dani-es-szepsegkiralyno-szerelme-borkai-petra-allitolag-szakitottak.htmlEgyik legsármosabb olimpiai bajnok úszónk állítólag ismét szabad: Gyurta Dániel és a 2012-es Miss Alpok-Adria szépségverseny győztese, Borkai Petra kapcsolatának a jelek szerint vége. IntimOrigoEzzel ajándékozta meg Szandit férje a házassági évfordulójukonhttp://www.life.hu/intim/20150620-szandi-rozsakat-kapott-bogdan-csabatol-a-hazassagi-evfordulojukra.htmlSzandi és Bogdán Csaba a napokban ünnepelték 16. házassági évfordulójukat. A jeles alkalomról az énekesnő közösségi oldalán emlékezett meg és most az is kiderült, mit kapott ajándékba férjétől.Intim--Vége! Nagy Sanyi és Gubik Petra szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20150620-nagy-sanyi-es-gubik-petra-szakitottak.htmlNehéz döntést hozott meg nemrég az egyik legismertebb magyar sztárpár, akik két év után határoztak úgy: külön utakon folytatják. Intim--Újabb szőke bombázóval mutatkozott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20150620-berki-krisztian-szoke-bombazoval-fotozkodott-miskolcon.htmlBerki Krisztián és Cserpes Laura kapcsolata nemrég ért véget, de a magyar macsó újabb szőke bombázó társaságában mutatkozott. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.