Miley Cyrus eljátszott Justin Bieber fenekével

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus -
Miley Cyrus kim kardashian Justin Bieber fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amint az már köztudott, az énekesnő imádja, ha különböző fotókat vehet a kezébe, hogy aztán valami nagyon extrémet alkosson belőlük.

Justin Biebert egyébként nem először szúrta ki magának a Snoop Doggal partizó Miley. Korábban disznós címlapjából is csinált egy Bieber-változatot.

Ezúttal pedig az énekes meztelen hátsóval csónakázós fotóját szúrta ki, amivel újra nagyot alkotott. A celebnő változatán Justin Biebernek Kim Kardashian-feneke nőtt.

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus

Miley Cyrus lesmárolta Palvin Barbi barátnőjét

A leszbikus énekesnőt nem akárkivel, egy Victoria's Secret angyallal kapták lencsevégre, ahogy éppen vadul csókolóznak és ölelgetik egymást.

Micsoda szelfi! Közös fotón a Life.hu sztárszerzői, Szily Nóra és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20150708-szily-nora-es-sarka-kata-kozos-szelfit-posztoltak.htmlSzily Nóra és Sarka Kata ragyogóan festenek közös fotójukon. De vajon mi hozta össze őket?TV + Sztárok--Hatalmas fodros cicikkel szexizik Kustánczi Liahttp://www.life.hu/sztarok/20150708-kustanczi-lia-hatalmas-fodros-cicikkel-fotozkodott-a-medenceparton.htmlA dj nagyon dögös képet posztolt Facebook oldalára, amin napszemüvegben és bikiniben mosolyog a medencepartról.TV + Sztárok--Fekete Dávid: "Cserpesék próbálták a karrierem ellehetetleníteni"http://www.life.hu/sztarok/20150708-fekete-david-szerint-cserpesek-artottak-neki-es-megtortek-a-karrierjet.htmlAz egykori Megasztáros meglepő kijelentést tett: úgy gondolja, Cserpesék direkt ártottak neki.TV + Sztárok--Gombos Edina rúdra ült, majd padlót fogotthttp://www.life.hu/sztarok/20150708-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-a-hal-a-tortan-adasaban-rudra-ult-majd-padlot-fogott.htmlKülönleges programon vettek részt a TV2 sztárjai: Demcsák Zsuzsát betolták, Buday Péter meg sem tudta mozdítani, Gombos Edinát viszont úgy kellett felrakni a rúdra.TV + SztárokOrigoÚjabb szépség tűnt fel Schobert Norbi melletthttp://www.life.hu/sztarok/20150708-schobert-norbi-mellett-ujabb-szepseg-tunt-fel-o-rubint-rella.htmlGyönyörű hölgykoszorúval fényképezkedett a fitneszguru. De vajon ki az a szépség Norbi balján?TV + SztárokOrigoNem kér a plasztikai sebészetből Miss Universe Hungaryhttp://www.life.hu/sztarok/20150707-nem-ker-a-plasztikai-sebeszetbol-miss-universe-hungary.htmlKét hónappal ezelőtt Miss Universe Hungarynak választották Nagy Nikolettát. A 20 éves tanuló átvette nyereményeit, de az egyik felajánlással biztos nem él.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.