Aurelio padlót fogott - Már VV Dóri sem kíváncsi rá

VV Zsófi Aurelio Való Világ VV Dóri kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már VV Dóri és VV Zsófika sem alkotnak egy párt a Való Világ győztesével. A fiú állítólag mindkét lánynak sokat lódított.

Egy hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy Aurelio és VV Dóri egy pár. Most viszont kiderült: Aurelio még nem szakított előző barátnőjével, Zsófikával, és így jött össze a szőke szilikoncsodával, Dórival. Zsófi most tért haza egy hosszabb olaszországi pihenéséből, és úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

"Úgy voltam vele, hogy írok a Dórinak egy levelet, hogy megmondjam neki az igazat, ő se legyen hülyének nézve, ha már én annak voltam. Elmondtam neki, hogy mi Aurelioval nem szakítottunk, aztán kiderült, hogy ő sem tudott róla, teljesen ledöbbent" - mondta a Reflektornak Zsófi, aki úgy gondolja, volt párja a kapcsolat alatt sem volt hűséges hozzá.

A történtek után VV Dóri szakított Aurelióval, így a "helikopter-király" két szék közül a pad alá esett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.