A Csillag születik énekesnője a mai napig élete legjobb döntésének tartja, hogy regisztrált egy netes társkeresőre, ugyanis itt ismerte meg mostani kedvesét, Gábort.

Rátalált a szerelem Krizbai Tecára. A Csillag születik döntőse, akinek nemrég egy régi álma valósult meg azzal, hogy vakvezető kutyát kapott, elmondása szerint unokatestvére unszolására regisztrált egy internetes társkeresőre, amelyet a mai napig élete legjobb döntésének tart.

Forrás: Facebook/Krizbai Teca

Nem sokkal később ugyanis ráírt Gábor, akivel egy teljes napnyi levelezés után Skype-on folytatták a beszélgetést. „Amikor először meghallottam a hangját, esküszöm, hogy kalimpálni kezdett a szívem. Az első személyes találkozásunk február 1-jén volt.

Ő nem a vak lányt vagy az ismert énekesnőt, hanem engem szeretett volna megismerni.Csodálatos érzés, hogy soha nem voltak elvárásai velem szemben. Amióta ismerem, sokkal boldogabb vagyok. Úgy érzem, hogy a határ a csillagos ég. Hihetetlenül türelmes fiú, tetszik a nyitottsága, a közvetlensége, és lehet, hogy furán hangzik, de hiába nem látok, a kék szeme is megfogott. Ha írok neki egy kis versikét, a szeme színét sosem hagyom ki belőle" - mondta el a Blikknek az énekesnő. Gábort a lány kedvessége és szerénysége fogta meg: Mindenről lehet vele beszélgetni, nem az a fajta lány, aki csak kihasznál, hanem tényleg az érzései hajtják. Sugárzik belőle a pozitív energia" - magyarázta a lapnak a fiú, aki számára, elmondása szerint, sokkal fontosabbak a belső, mint a külső tulajdonságok.