Szexmasszőrök dolgoztak Pécsi Ildikóék lakásában?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szex Pécsi Ildikó masszázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk értesülései szerint Pécsi Ildikóék belvárosi lakásában szexmasszázsokat kérhettek maguknak az ide betérő vendégek.

A dolog már csak azért is pikáns, mert éppen azokról a lakásokról van szó, amelyekről a művésznő és fia azt állítja a bíróságon, hogy azokhoz semmi köze Pártos Csillának, az exfeleségnek - írja a bulvárlap, akiknek munkatársai megkeresték az erotikus masszázsszalont telefonon, ahol meglepő dolgokat közöltek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Azért jöttünk el és váltunk szét, mert mi szexuális szolgáltatásokat már nem akartunk végezni. Azok, akiktől elváltunk, nem így gondolták" – mondta a masszázsszalon honlapján feltüntetett telefonon jelentkező hölgy, aki egyébként ugyanazon a mobilszámon érhető el, amelyen a belvárosi szalon is hirdette magát – a hirdetés állítólag a mai napig fenn van a neten.

Megkerestük az ügyben Pécsi Ildikót, aki nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.