Semmi különös, csak milliárdos - íme Miranda Kerr új pasija

Evan Spiegel Miranda Kerr Snapchat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha az ember lánya a világ egyik legjobban kereső, legszebb és legtökéletesebb testű nője, akkor nem kezdhet akárkivel. Miranda Kerr új választottja Evan Spiegel, a Snapchat alapítója. Mutatjuk is a róluk készült közös fotót!

Miranda Kerr kéz a kézben sétálgatott a napfényes Los Angelesben Evan Spiegellel, sőt, egy jó adag virágot is beszereztek. A róluk készült képeket ITT nézheted meg.

Forrás: AFP

A 32 éves modell láthatóan kivirult, még az sem zavarja, hogy millárdos pasija még csak 25 éves. Reméljük, ez azért nem árnyékolja be az egészen biztosan őszinte szerelmet.

Elmarad a lagzi: felbontotta eljegyzését Sienna Miller http://www.life.hu/intim/20150715-sienna-miller-es-tom-sturridge-felbontottak-eljegyzesuket.htmlItt a vége: 4 év után szakított Sienna Miller és Tom Sturridge. Intim--"A szex mocskos dolog" - Persze csak ha jól csináljákhttp://www.life.hu/intim/20150713-pilat-gabor-a-szex-mocskos-dolog-persze-csak-ha-jol-csinaljak.htmlHallottam egyszer egy rádióműsort arról, hogy mi a normális a szexben. Ez legalább annyira jó kérdésfelvetés, mintha a tanár azt kérdezné a diákoktól, hogy kinek mi a kedvenc fagylaltja, az tegye fel a kezét!IntimThinkstockHarmadszor is oltár elé állt a Beverly Hills 90210 sztárjahttp://www.life.hu/intim/20150715-jennie-garth-hozzament-szerelmehez-david-abramshez.htmlJennie Garth a legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent szerelmének, David Abramsnek múlt hétvégén.Intim--Michael Jackson lánya tényleg felnőtt - Intim pillanatban fotózták lehttp://www.life.hu/intim/20150714-michael-jackson-vilaghiru-enekes-lanya-paris-jackson-fulig-szerelmes-futballista-baratjaba.htmlA legendás énekes lánya, Paris már igazi nagylány, és úgy tűnik, Ámor nyila is eltalálta. Legutóbb ugyanis futballista párjával csókolózás közben kapták lencsevégre.Intim--Két éve hunyt el a világsztár - Volt szerelme így emlékezett meg rólahttp://www.life.hu/intim/20150714-igy-emlekszik-lea-michele-cory-monteithre.htmlKét éve hunyt el a Glee sztárja, Cory Monteith. Akkori párja, Lea Michele meghatóan emlékezett meg róla.IntimOrigoSzex közben halt meg a 76 éves iskolaigazgatóhttp://www.life.hu/intim/20150714-szex-kozben-halt-meg-a-76-eves-iskolaigazgato.htmlA köztiszteletben álló nyugalmazott iskolaigazgató egy 18 éves lánnyal szűrte össze a levet, közben érte a halál.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.