Vilmos herceg új kolléganőjéről beszél most az egész világ

Forrás: AFP/Stefan Rousseau -
pilóta Katalin hercegnő légi mentés sajtó orvosnő Katalin hercegné Vilmos herceg doktornő Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Katalin hercegné hasonmásával dolgozik Vilmos herceg” - ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg a brit herceg első munkanapja után, miután a sajtónak feltűnt a szintén barna hajú kolléganő, aki állítólag nagyon hasonlít Vilmos hitvesére.

Mint ahogyan a Life.hu is megírta, Vilmos herceg a héten kezdett új munkahelyén: mostantól mentőpilótaként dolgozik a kelet-angliai légi mentőknél.

Forrás: AFP/Stefan Rousseau

A sajtó érdeklődéssel követte a brit trón sorban második várományosának - akit egyébként csak „Vilmos kapitánynak” becéznek a munkahelyén - első napját, az alapos dokumentáció közben pedig több lapnak is feltűnt, mennyire hasonlít a herceg kolléganője, Dr. Gemma Muller Vilmos hitvesére és gyermekei édesanyjára, Katalin hercegnére. Olyannyira, hogy sokan első pillantásra úgy gondolták, maga a hercegné kísérte el első munkanapjára Vilmost. Nézd csak meg:

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a lapok azonnal le is csaptak a témára, a szintén barna hajú orvosnőt pedig már egyenesen Katalin hercegné riválisaként kezdték emlegetni, aki akár el is csábíthatja tőle a férjét - miközben Dr. Muller éppen a múlt hónapban mondta ki a boldogító igent szintén orvos férjének a Daily Mail hírei szerint.

Disney mese készül a daliás herceg pancser öccsérőlhttp://www.life.hu/kult/20150709-a-szoke-herceg-occsenek-tortenetebol-keszult-disney-rajzfilm.htmlNem lehet könnyű egy sármos, fehér lovon közlekedő, királylányok és hercegnők szívét azonnal meghódító, elsőszülött herceg árnyékában felnőni. Ezt a Disney is jól tudja, ezért egy egész estés mesefilmet készít a daliás herceg öccsének sztorijából.Kult--Ciki! Így káromkodik Fülöp herceghttp://www.life.hu/news/20150714-fulop-herceg-elkaromkodta-magat-fenykepezes-kozben.htmlErzsébet királynő férje híresen nehezen tudja palástolni érzéseit. Ezúttal a türelmét veszítette el, ezért csúszott ki a száján az a bizonyos csúnya szó.News--Trenddiktátor lett a kis György hercegbőlhttp://www.life.hu/trend/20150708-gyorgy-herceg-sarolta-hercegno-keresztelojen-viselt-osszeallitasat-elkapkodtak.htmlAlig 2 éves, máris divatot teremtett Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfia, György.Trend--Harry exe, aki odadobta a koronát, bemutatta új kedvesét: Íme a hercegpótlék!http://www.life.hu/intim/20150712-harry-herceg-utan-edward-holcroft-cressida-bonas-uj-kedvese.htmlJó ideig úgy tűnt, Cressida Bonas lesz Harry herceg "katemiddletonja". Ám a lány inkább köszönte, nem kért a hercegnőszerepből, és Harry helyett inkább egy színészt választott.Intim--Tűzpirosban szurkolt Katalin hercegné Wimbledonbanhttp://www.life.hu/trend/20150709-tuzpirosban-szurkolt-katalin-hercegne-wimbledonban.htmlKöztudott, hogy a hercegi pár rajong a teniszért, ezért két kisgyerek ide vagy oda, Vilmos és Katalin kilátogattak Andy Murray és Vasek Pospisil meccsére. Katalin hihetetlenül jó formában van - mutatjuk is!Trend--Vajna Timi: "Számomra Andy a herceg a fehér lovon"http://www.life.hu/sztarok/20150709-vajna-timea-szamara-andy-vajna-a-herceg-a-feher-lovon.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté legutóbb a Kincsem Parkban fesztiválozó Vajna Tímeát kapta mikrofonvégre, aki azt is elárulta, teljesült-e kislánykori álma. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.