Ahogy már írtunk róla, amióta megmutatta párját a nyilvánosságnak Demcsák Zsuzsa, azóta pletykálnak a férfiról. A műsorvezető azonban boldog és szerelmes, posztja alatt pedig számos híresség kíván neki sök örömet új kapcsolatában. 

A hazai hírességek a rosszindulatú híresztelések ellenére kiállnak Zsuzsa mellett. Így tett  Pachmann Péter, Hajdú Péter, Sarka Kata, Fresh Andi, Széles Iza és Horváth Éva is. Bódi Margó és Guszti pedig egyenesen kijelentették, Zsuzsának egyáltalán nem kell foglalkoznia a pletykákkal.

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

"Csak akkor tudja majd meg, mi lehet ebből a szerelemből, ha megpróbálja" - jelentette ki a Bors kérdésére Guszti. "Zsuzsa nagyon jó emberismerő, okos, értelmes nő. Ezzel a csávóval biztos nem nyúl mellé! Úgyhogy azt kívánjuk neki, hogy legyen ez a szerelem igaz, éppen annyira, mint a miénk" - tette hozzá Margó.

De Náray Tamás is gratulált a párnak boldogságukhoz: "Látod, mondtam, hogy ettől a nyártól másképp lesz... Örülök nagyon. Csak bújjatok el!" – írta a Facebookon a divattervező. 

Bár Demcsák Zsuzsa a lapnak nem nyilatozott, a közösségi portálján azonban válaszolt a kommentelőknek: "Köszönöm mindenkinek, aki aggódik értem vagy értünk! Azoknak még inkább, akik sok boldogságot kívánnak!" – írta ki.