Itt a merevedést elrejtő férfi alsónemű

Forrás: Thinkstock -
szex férfi alsónemű erotika merevedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A forradalmi boxeralsó megkímél a szexuális izgalmi állapot negatív következményeiről. A beépített védőréteg ugyanis elrejti az erekciót – állítják a feltalálók.

Új termékünk lényege, hogy megvédje a férfiakat attól, hogy negatívan éljenek meg valamit, ami tulajdonképpen nagyon jó” – nyilatkozták az amerikai alkotók, akik Michelangelo Dávid szobrát említik inspiráció gyanánt, hiszen neki is fügefalevéllel takarták el a férfiasságát, amikor 1857-ben megmutatták Viktória királynőnek.

A Bloxers nevű fehérnemű beépített védőréteget tartalmaz, ami tulajdonképpen az ágyékot fedő hatalmas zseb.

A „terelőpajzs” néven említett anyag teljes egészében takarja a tényes területet, és a tetszőleges oldalra nyomja az erekciót. Jobbos, balos és „középre tartó” változat is kapható belőle.

Forrás: Thinkstock

– biztatnak a feltalálók a reklámszlogennel.

A 100 százalék pamutból készült alsó három méretben és három színben kapható – szürkében, feketében és fehérben.

A washingtoni kiagyalók az Indiegogo nevű közösségi finanszírozó portálon gyűjtöttek össze 5,7 millió forintnak megfelelő összeget a termék kifejlesztésére. A cél ennek a másfélszerese, hogy webáruházat is nyithassanak belőle. A tízszereséből pedig többféle mintát, fürdőnadrág-kollekciót és akár egyedi dizájnt is tudnának gyártani.

A Plútóból csináltak feneket Kim Kardashiannakhttp://www.life.hu/intim/20150716-ime-a-legviccesebb-izlestelenebb-pluto-mem.htmlImádtuk a fotókat, amieket a napokban a New Horizons űrszonda közvetített a NASA felé a Plútó felszínéről. Persze van, akit a bolygó már meg is ihletett valamire...Intim--Michael Douglas: "Nagy a farkam"http://www.life.hu/intim/20150716-michael-dougles-nagy-a-farkam-mondta-a-szinesz-az-ant-man-bemutatojan.htmlAz Oscar-díjas színész száját az Ant-Man című film premierjén hagyta el az alábbi mondat: "Nagy a farkam."Intim--Hoppá! Egyre dögösebb VV Seherezádé http://www.life.hu/intim/20150716-egyre-dogosebb-vv-seherezade-facebookjan-osztott-meg-egy-fotot.htmlVV Seherezádé több felkérést is kapott a villában való szereplése után; próbálkozott modellként, GO GO táncoskét, sőt, még lemezlovasként is - a külső adottságai mindegyikhez megvoltak.IntimOrigoNovák Angéla: "Ott lent is igazi nő vagyok!"http://www.life.hu/intim/20150716-novak-angela-oszinten-beszel-nemisegerol-arrol-hogy-hogyan-lett-ferfibol-no.htmlFiúnak született, de egész életében tudta: nő! Novák Angéla, a Barátok közt Novák Lacijának barátnője most őszintén vallott nemiségéről. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoVoksán Virág brutális dekoltázzsal bír - a bikiniszezon neki kedvezhttp://www.life.hu/intim/20150711-voksan-virag-brutalis-dekoltazzsal-bir-a-bikiniszezon-neki-kedvez-es-facebookjan-mutatja-meg.htmlVoksán Virág dekoltázsa mára már szállóigévé vált. Ha ezt a képet megnézed, biztosan beleég a retinádba.IntimOrigoExtrém pózban szexiskedik Bódi Sylvi - dögös test, vagány izmokhttp://www.life.hu/intim/20150705-extrem-pozban-szexiskedik-bodi-sylvi-dogos-test-vagany-izmok-a-rudon.htmlBódi Sylvi testéért amúgy is odavagyunk. Ezzel a fotóval pedig még inkább függőivé váltunk.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.