A forradalmi boxeralsó megkímél a szexuális izgalmi állapot negatív következményeiről. A beépített védőréteg ugyanis elrejti az erekciót – állítják a feltalálók.

Új termékünk lényege, hogy megvédje a férfiakat attól, hogy negatívan éljenek meg valamit, ami tulajdonképpen nagyon jó” – nyilatkozták az amerikai alkotók, akik Michelangelo Dávid szobrát említik inspiráció gyanánt, hiszen neki is fügefalevéllel takarták el a férfiasságát, amikor 1857-ben megmutatták Viktória királynőnek.

A Bloxers nevű fehérnemű beépített védőréteget tartalmaz, ami tulajdonképpen az ágyékot fedő hatalmas zseb.

A „terelőpajzs” néven említett anyag teljes egészében takarja a tényes területet, és a tetszőleges oldalra nyomja az erekciót. Jobbos, balos és „középre tartó” változat is kapható belőle.

Forrás: Thinkstock

Légy boldog, mi fedezünk téged

– biztatnak a feltalálók a reklámszlogennel.

A 100 százalék pamutból készült alsó három méretben és három színben kapható – szürkében, feketében és fehérben.

A washingtoni kiagyalók az Indiegogo nevű közösségi finanszírozó portálon gyűjtöttek össze 5,7 millió forintnak megfelelő összeget a termék kifejlesztésére. A cél ennek a másfélszerese, hogy webáruházat is nyithassanak belőle. A tízszereséből pedig többféle mintát, fürdőnadrág-kollekciót és akár egyedi dizájnt is tudnának gyártani.