Milyen egy szép pénisz? - Ezek a fontos tényezők a nők szerint

Forrás: Thinkstock -
pénisz kutatás szépség felmérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örökérvényű kérdés: mi számít szépnek? Vonatkozhat ez arra is, hogy vajon milyen pénisz néz ki jól a nők szerint. Most eláruljuk. 

Tudosók felmérés alapján derítették ki, melyik tényezők a legfontosabbak ahhoz, hogy egy nemi szervet szépnek tituláljanak a nők.

Forrás: Thinkstock

A legfontosabb az higiénikus megjelenés, ezt követi a szőr kinézete és a bőr a nemi szerv körül. A harmadik legfontosabb a vastagság, míg a hossz csak a hatodik helyre szorult. A legkevésbé jelentős a nők szerint a szerszámon lévő vizeletürítő nyílás alakja és elhelyezkedése.

A körülmetélt cerkát ugyanolyan szépnek találták a kísérletben résztvevők, mint azt, amelyik nem esett át ilyen műveleten.

Ekkora az átlagos pénisz

A fiúk kedvenc tinikori elfoglaltsága és legnagyobb aggodalmai közé tartozik a péniszméregetés. Ez az őrület később sem múlik el, csak alábbhagy. Most végre fény derült arra, mekkora is az átlagos pénisz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.