Kitartott összeégett arcú szerelme mellett a férfi

Forrás: Turia Pitt/womansday.com.au -
Turia Pitt égési sérülés szerelem égési seb Michael Hoskin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Turia Pitt 2011-ben szenvedett életveszélyes sérüléseket, amikor a lángok bekerítették egy 100 km-es ultramaratoni versenyen Nyugat-Ausztráliában. Számtalan műtéten esett át. 
Forrás: Turia Pitt/womansday.com.au

2011-ben Turia testének 65 százaléka megégett. Elvesztette ujjait is a kezéről, és öt hónapot töltött kórházban. Szerelme, Michael, akivel még az iskolában jöttek össze, felmondott a munkahelyén is, hogy ápolhassa Turiát. Édesanyjával együtt rendszeresen elmondták neki, milyen szép, és biztatták a felépülésre.

Turia saját bevallása szerint a világ legboldogabb nőjének érzi magát Michael mellett, aki láthatóan évek óta odavan érte. A baleset óta is teljes életet élnek, Turia örül, hogy ilyen csodás családja és párja van, akik támogatják.

Mikor Turia négy éve az intenzív osztályon feküdt, Michael elment, és vett egy gyémántgyűrűt. Hamarosan örökre összekötik az életüket.

Így nézett ki a pár a baleset előtt és után Forrás: Turia Pitt/womansday.com.au

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.