Conchita Wurst feneket villantott edzés közben - Videó!

Forrás: NORTHFOTO/IPA MilestoneMedia/Empics Entertainment/Maurizio D'avanzo -
flitter Eurovíziós Dalfesztivál ruha Conchita Wurst edzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán különleges ruhát választott magának az edzéshez, a szakállas nőként elhíresült énekes(nő).

Darázsderékkal, fekete mélyen kivágott dekoltázsú ruhával, és vidáman dudorászva edz az Eurovíziós Dalfesztivál osztrák győztese, melyről egy videót is készített a rajongói számára. Sőt, Conchita még egy magassarkú csizmát is felkapott a biztonság kedvéért, hátha egy rögtönzött koncertet kell adnia az edzőteremben jelen lévőknek. Nem mondhatjuk, hogy az énekes(nő) nem él extrém életet, múltkor például latexben ízléstelenkedett.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

Forrás: NORTHFOTO/IPA MilestoneMedia/Empics Entertainment/Maurizio D'avanzo
A Vajna-házaspár helikopterrel utazott a Hungaroringrehttp://www.life.hu/sztarok/20150725-vajna-timea-helikopterrel-szallt-a-magasba.html„On the way to Formula 1”, azaz úton a Forma1-re. Ilyen kiírással tett közzé egy videót Vajna Tímea, ahol a magasba emelkednek egy helikopterrel.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián harisnyát öltötthttp://www.life.hu/sztarok/20150725-berki-krisztian-harisnyat-oltott.htmlBerki Krisztián nagyon testhezálló darabban mutatta meg izmos lábait. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVéget ért az amerikai álom - hazaköltözött a sikeres hegedűművész, Edvin Martonhttp://www.life.hu/sztarok/20150723-veget-ert-az-amerkai-alom-hazakoltozott-s-sikeres-zenesz-edvin-marton.htmlKét 2 ev tavollet utan hazatért Edvin Marton és családja Amerikából, ahová egy komoly, két éves zenei szerződés kötötte. A hegedűművész mégsem marad folyamatosan itthon, Bécsben kapott újabb, jelentős felkérést. Költözniük már nem kell! TV + Sztárok--Botrány! Hulk Hogan rasszista megjegyzést tett - Kirúgtákhttp://www.life.hu/sztarok/20150725-hulk-hogan-sulyosan-megsertette-lanya-volt-baratjat.htmlA legendának számító pankrátornak a korábbi rasszista kijelentése miatt kell most felelnie.TV + Sztárok--Hoppá! Tóth Gabi csatornát vált: RTL-es sztárokkal erősít a TV2 műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20150724-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-rtles-hiressegek-lesznek.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorának harmadik, ősszel induló évadában az RTL Klubról jól ismert sztárok is versenyeznek majd. TV + Sztárok--Matthew McConaughey minden ujjára jut egy HAL!?http://www.life.hu/sztarok/20150725-matthew-mcconaughey-igazan-vicces-keppel-lepte-meg-a-rajongoit.htmlA hollywoodi szívtipró az utóbbi időben igencsak elhagyta Hollywood csillogó világát, és inkább a természet lágy ölén piheni ki a munka fáradalmait.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.