Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhány napos médiacsend után előkerült Gáspár Evelin, ráaásul nem is egyedül. 

A Millenárison romantikázott egy úriember társaságában Győzike nagyobbik lánya. Evelin kirobbanó formában van, talán éppen azért, mert szerelmes.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az Instagramon megosztott, feltételezett lovagjával közös képéhez nem fűzött megjegyzést, csak néhány szívecskét, de ez is éppen elég, hogy arra következtessünk, eltalálta Ámor nyila a celebcsemetét. Ráaásul még a szokottnál is csinosabb a képen Evelin, ennek bizony tényleg randi szaga van.

ITT láthatod a fotót Evelinről és a fiúról.

Erotikus kommenttörténetek: Szex vaksötétben, 5 ember "szeme láttára" (18+)http://www.life.hu/intim/20140711-szex-es-orgazmus-hat-ember-tarsasagaban-vak-sotetben-nyilvanos-helyen.htmlA Life.hu olyan szexi sztorikra bukkant, amelyek szerzője ismeretlen, és amely kitalált vagy valós meséket az alkotók nyilvános fórumokon, hozzászólásként tettek közzé. Az erotikus kommentek között igazi gyöngyszemekre lehet bukkanni, a névtelenség álarca mögé bújva ugyanis sokan minden gátlásukat levetkőzve ragadnak klaviatúrát. Jöjjön most Intim érintés története!Intim--Conchita Wurst feneket villantott edzés közben - Videó!http://www.life.hu/intim/20150725-conchita-wurst-kulonleges-ruhaban-jar-edzeni.htmlIgazán különleges ruhát választott magának az edzéshez, a szakállas nőként elhíresült énekes(nő).Intim--VV Veronika fotói egy erotikus honlapon bukkantak felhttp://www.life.hu/intim/20150725-vv-veronika-90-ezer-forintert-forintert-arulja-a-testet.htmlA Való Világ egykori játékosának fotói egy svájci erotikus honlapon tűntek fel a minap.Intim--Esztergályos Cecília szexvírussal sokkolja a rajongóithttp://www.life.hu/intim/20150724-esztergalyos-cecilia-oldalat-hekkerek-tamadtak-meg.htmlPornográf felvétel jelent meg a művésznő Facebook-oldalán. A durva képsorok láttán a színésznő ledöbbent, nem tudott mit kezdeni a helyzettel.Intim--Czeizel Endre fiatal szeretője megfogadta: soha nem lesz más férfi az életébenhttp://www.life.hu/intim/20150724-czeizel-endre-szeretojenek-nem-volt-mas-ferfi-az-eleteben.htmlA fiatal joghallgató 23 évesen szeretett bele a világhírű orvos-genetikusba, aki évek óta küzd a leukémiával. A lány akkor megfogadta: soha nem lesz más férfi az életében.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huMi már unjuk, ők még nem? Ismét szakított Katy Perry és John Mayerhttp://www.life.hu/intim/20150724-ismet-szakitott-katy-perry-es-john-mayer.htmlEgy kezünkön már biztosan nem tudjuk megszámolni, hányszor szakított, majd békült ki újra Katy Perry és John Mayer. A napokban ismét különvált a sztárpár, de csak az a kérdés, ez vajon meddig tart?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.