Így néz ki Görög Zita ébredés után - Fotó!

Forrás: Görög Zita -
Görög Zita ébredés műsorvezető alvás selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető megmutatta a rajongóinak, ő hogyan is piheni ki a mindennapok fáradalmait.

Ritkán nyújt betekintést Görög Zita a magánéletébe, azonban néha kivételt tesz, és megossza életének pár mozzanatát a rajongóival. Így tett most, amikor egy szexi selfit töltött fel a hivatalos rajongói oldalára. A kép mellé egy hosszú leírást is "csatolt", melyben röviden összefoglalta a fotó mellé szánt gondolatait;

"Nincs is jobb egy délutáni alvásnál..ébredéskor készíteni néhány combfi-t ,megosztani fb-on..nem törődni a politikai hírekkel..nem meghatódni 100 ezrek hányattatásán..nem vinni szendvicset a hajléktalanodnak..nem rohanni..csak 5 percig élvezni ,hogy kipihent vagy..5 percig dudurászni egy dallamot..álmodozni a jövődről miközben épp összebalhéztál a szerelmeddel..s szánin utána menni,hogy estére minden rendben legyen :) feeling szarkasztikusan fantasztikus"

Forrás: Facebook/Görög Zita
Görög Zita megműtteti magát tv bulvár Forrás: Görög Zita

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.