Intim helyzetben kapták lencsevégre Cinthya Dictatort és Majkát

puszi Cinthya Dictator Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extravaganciájáról ismert fotósról, Cinthya Dictatorról és a nagyszájú rapper-műsorvezetőről egészen intim fotó készült a minap.

Cinthya és Majka nagyon kedvelik egymást, ehhez kétség sem férhet. Legújabb, közös képükön éppen a tökéletes izmokra vágyó lány nyom egy cuppanós puszit a rapper-műsorvezető arcára. De vajon mit szól mindehhez Majka párja, Dundika?

Forrás: Facebook/ Cinthya Dictator
Lebuktak a pasik! Ezeket a fehérneműket szeretik a nőkönhttp://www.life.hu/intim/20150726-ezeket-a-bugyikat-melltartokat-szeretik-a-nokon-a-ferfiak.htmlTanga, nagyibugyi, francia, push-up, balconette, pánt nélküli - annyi fajta bugyi és melltartó létezik, hogy felsorolni is nehéz. De vajon mire kattannak a férfiak?Intim--Újabb sztárpár születőben - El sem hinnéd, kivel randizik Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/intim/20150726-rihanna-es-lewis-hamilton-egy-par.htmlNicole Scherzinger után a hírek szerint Rihanna szívét dobogtatja a sármos pilóta, Lewis Hamilton. IntimOrigoTényleg elhagyja családját Brad Pitt?http://www.life.hu/intim/20150726-tenyleg-elhagyja-csaladjat-brad-pitt.htmlA hírek szerint Brad Pitt annyira kikészült, hogy már a családja sem érdekli. Reméljük, ez csak pletyka. Intim--Erotikus kommenttörténetek: Szex vaksötétben, 5 ember "szeme láttára" (18+)http://www.life.hu/intim/20140711-szex-es-orgazmus-hat-ember-tarsasagaban-vak-sotetben-nyilvanos-helyen.htmlA Life.hu olyan szexi sztorikra bukkant, amelyek szerzője ismeretlen, és amely kitalált vagy valós meséket az alkotók nyilvános fórumokon, hozzászólásként tettek közzé. Az erotikus kommentek között igazi gyöngyszemekre lehet bukkanni, a névtelenség álarca mögé bújva ugyanis sokan minden gátlásukat levetkőzve ragadnak klaviatúrát. Jöjjön most Intim érintés története!Intim--Conchita Wurst feneket villantott edzés közben - Videó!http://www.life.hu/intim/20150725-conchita-wurst-kulonleges-ruhaban-jar-edzeni.htmlIgazán különleges ruhát választott magának az edzéshez, a szakállas nőként elhíresült énekes(nő).Intim--Így néz ki Görög Zita ébredés után - Fotó! http://www.life.hu/intim/20150725-gorog-zita-szexi-combokat-villantott-ebredes-utan.htmlA gyönyörű műsorvezető megmutatta a rajongóinak, ő hogyan is piheni ki a mindennapok fáradalmait.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.