Rita Ora: "Gyűlöltem a melleimet"

Forrás: Instagram / Rita Ora -
mell szex tinédzser testképzavar Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rita Ora dögösebb, mint valaha. De nem volt ez mindig így.

A most 24 éves énekesnő bevallotta: habár most már elégedett a külsejével, nem volt ez mindig így. Tinédzserként pédául, amikor kezdett nővé érni, kifejezetten gyűlölte a melleit. "Amikor serdülőkorba léptem, nőni kezdtek a melleim. A korombeliek közül én voltam az első, és nagyon szégyelltem magam. Ráadásul éppen akkor jártam balettozni, így igen látványos volt a fejlődés. Egészen addig utáltam a cicimet, amíg rá nem jöttem, hogy a legszexisebb srác alig tudja levenni rólam a szemét."

Rita Ora Forrás: Instagram / Rita Ora

De ki is az a Rita Ora?

Rita a volt Jugoszláviában született, viszont a háborúk miatt szüleivel már néhány hónaposan elköltözött az Egyesült Királyságba. Anyja, Vera, pszichiáter, apja, Besnik pedig kocsmatulajdonos. Egy nővére (Elena) és egy öccse (Don) van. Londonban nőtt fel és itt járt iskolába is. Korán elkezdett az énekléssel foglalkozni. 2004-ben szerepelt a Spivs című filmben. A 2009-es Eurovíziós Dalversenyen Angliát szerette volna képviselni, de végül nem választották be. 2007-ben háttérénekesként közreműködött Craig David Awkward c. dalában. Debütáló albumát ORA-nak hívják, amely 2012. augusztus 27-én jelent meg.

Baukó Éva elégedett a csúnyájával: "Az enyém baba"http://www.life.hu/intim/20150727-bauko-eva-elegedett-a-csunyajaval-nem-plasztikaztatna-meg-egyelore.htmlNéhány nappal ezelőtt rendezték meg azt az intim szépségversenyt, amelyen két magyar hölgy is előkelő helyen végzett. IntimOrigo20 évvel fiatalabb lánnyal kavar Kásás Tamáshttp://www.life.hu/intim/20150723-20-evvel-fiatalabb-lannyal-kavar-a-magyar-vizilabdazo-kasas-tamas.htmlA magyar vízilabdázó, Kásás Tamás, akit idén tavasszal a magyar sport halhatatlanjai közé választottak, 20 évvel fiatalabb nőbe szerelmes.IntimÜberciki! Színpadon kandikált ki Nicki Minaj mellbimbójahttp://www.life.hu/intim/20150721-uberciki-szinpadon-kandikalt-ki-nicki-minaj-mellbimboja-a-ruhajabol.htmlEz a videó ezidáig elkerülte a figyelmünket, ezért utólag is elnézést kérünk. Intim--Íme, a topless Kate Upton címlapfotózás közben - csupasz testrészek, forró videó!http://www.life.hu/intim/20150721-ime-kate-upton-cimlapfotozas-kozben-csupasz-testreszek-forro-video.htmlA GQ címlapfotózása valóságos élmény volt mindenki számára: Kate Upton azzá tette. Intim--Mitől lesz valaki nagylelkű?http://www.life.hu/intim/20150720-tudosok-azt-talaltak-hogy-az-onzetlensegnek-egy-egyszeru-szamitogepes-modelljevel-meg-lehet.htmlTudósok azt találták, hogy az önzetlenségnek egy egyszerű számítógépes modelljével meg lehet jósolni, mikor lesz az ember jószívű, illetve, hogy a nagylelkűség néha miért esik olyan nehezére az embernek.IntimThinkstockMellbimbók bizarr háborúja - férfi bimbókkal tiltakoznak a nőkhttp://www.life.hu/intim/20150711-mellbimbok-bizarr-haboruja-ferfi-bimbokkal-tiltakoznak-a-nok-az-instagramon.htmlKitört a nagy mellbimbóháború! IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.