eljegyzés szerelem Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka hűséges rapper társa, Curtis immár vőlegény. Az örömhírt most jelentette be a pár. 

Elvitted a szívemet - énekli legújabb slágerében Curtis és Majka. Ez már úgy látszik, hivatalos, és Curtis szívét valóban elrabolta egy hölgy, ugyanis tegnap eljegyezte párját, Csillát.

Forrás: Instagram/ Curtis

Nyolc hónapja szereti egymást a rapper és barátnője. Széki Attila, azaz Curtis már másodszorra vőlegény, előző barátnőjének is megkérte a kezét, de a kapcsolatnak csúnya vége lett, mert Curtis állítólag megverte a lányt.

Szerelmi átok ül a Gesztesi családonhttp://www.life.hu/intim/20150730-gesztesi-karoly-szinesz-csaladjan-szerelmi-atok-ul-fia-gesztesi-mate-is-szakitott-kedvesevel.htmlSem a színész, sem a fia nem szerencsés a szerelemben, Gesztesi Máté ugyanis négy év után szakított kedvesével.IntimFotó: Szabó Balázs/Life.huIlyen lenne a meztelen Kate Uptonnal egy ágyban ébrednihttp://www.life.hu/intim/20150730-ilyen-lenne-a-meztelen-kate-upton-fehernemumodellel-ebredni-egy-agyban.htmlHála Sebastian Faena divatfotósnak, mindenkinek jutott egy kicsi a pucérkodó Kate Upton reggeli pillanataiból.Intim--Liptai Claudia: "Boldog vagyok, és nem akarok elkiabálni semmit"http://www.life.hu/intim/20150730-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-uj-parkapcsolatarol-beszelt.htmlA TV2 csinos műsorvezetője és új szerelme még nagyon a kapcsolatuk elején járnak, ezért Claudia nem akar semmit sem elkiabálni, de köszöni szépen, nagyon boldogok. Intim--Vadul csókolózott 13 évvel fiatalabb pasijával Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20150729-heidi-klum-vad-csokkal-koszontotte-fiujat-a-szuletesnapjan.htmlA szupermodell a boy toyával nyaral Szardínián, ahol kettesben ünnepelték a fiú 29. születésnapját.Intim--Kim és Khloe Kardashian végighallgatták, hogyan szexel az anyjuk http://www.life.hu/intim/20150729-kim-es-khloe-kardashian-vegighallgattak-hogyan-szexel-az-anyjuk.htmlMicsoda család…Erre már nekünk sincsenek szavaink: szex, gyerekek, házi pornó. Köszönjük, Kardashianék!Intim--Mire képes egy féltékeny férfi?http://www.life.hu/intim/20150729-mire-kepes-egy-feltekeny-ferfi.htmlA férfiak alapvetően féltékeny természetűek, mivel vérükben van a birtoklási vágy, és a tulajdonukat – adott esetben egy nőt – nem szeretik megosztani senkivel. A zöld szemű szörny azonban néha annyira elveszi az eszüket, hogy olyan tettekre sarkallják magukat, ami már túl megy a józanész határán. Az alábbiakban ilyen történeteket olvashatunk.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.