szolárium Mészáros Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Dóra nem sokat hagy a képzeletre bízni ma sem...

Az egykori meztelen időjós és playmate, Mészáros Dóra a szerdát is erős pucérkodással tette szebbé férfirajongói számára, akik ma sem maradhattak csodás látvány nélkül. Ahogy Dóri sem maradhatott napfény nélkül ezen a borús napon, ezért szoláriumban süttette csokira az egész testét. Reméljük, azért a fotó után a kezét elvette legintimebb testrésze elől, hogy az is hadd barnuljon.

Forrás: Facebook/ Mészáros Dóra

Hoppá! Így csókcsatázik az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/intim/20150730-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztese-es-parja-a-spoon-egyuttes-petije-forro-csokban-olvadt-ossze.htmlTóth Andi szerelmével, a Spoonos Petivel álomszép helyen nyaral, ahol a két fiatal szexi pózban forrt össze.Intim--Ez lesz az év sztárválása? A szakítás szélén Julia Roberts és férje!http://www.life.hu/intim/20150730-julia-roberts-es-danny-moder-valnak.htmlValami nem stimmel a hollywoodi sztárpár háza táján. A hírek szerint a férj, Danny Moder az, aki válást fontolgat.Intim--Nem áll le a szexizéssel a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/intim/20150730-peto-laura-az-eden-hotel-szereploje-megint-szexi-kepet-posztolt.htmlAz Éden Hotel 3 egykori finalistája, Laura egyszer már felrobbantotta az internetet szexi fotójával, és úgy tűnik, ez nem az utolsó alkalom volt. Intim--Csalfa sztárok! 5 híresség, akik összejöttek a bébiszitterrelhttp://www.life.hu/intim/20150730-ben-affleck-a-bebiszitterrel-csalta-meg-feleseget.htmlSzerdán robbant a hír, hogy a válását nemrég bejelentő Ben Affleck máris a bébiszitterrel randizik. A kapcsolatuk állítólag már tavasz óta tart, vagyis vele csalta feleségét a színész.Intim--Palotai testőr teregeti ki Katalin és Vilmos szennyeséthttp://www.life.hu/intim/20150730-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-es-a-kiralyi-csalad-szennyeset.htmlA brit királyi család élete mindig is sokakat izgalomban tartott, a palotában dolgozók pedig időről időre gondoskodnak róla, hogy egy-egy bizalmas részlet azért kiszivárogjon a sokak által irigyelt család életéből.Intim--Műpéniszt erősített a madárijesztőre, szexelt vele, majd meghalthttp://www.life.hu/intim/20150729-madarijesztovel-szexelt-es-meghalt.htmlSzörnyű bűz miatt tettek bejelentést egy argentin falu lakói. Kiderült, egy férfi holtteste indult oszlásnak, halála körülményei pedig szinte egészen hihetetlenek. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.