Nem sokáig búslakodott Jamie Hince: néhány nappal azután, hogy bejelentették válásukat a brit szupermodellel, a rocker máris a fiatal és gyönyörű Victoria's Secret-angyal, Jessica Stam mellett látták.

Úgy tűnik, Jamie Hince még mindig a modellekre bukik. Nagyjából egy hete robbant a hír, miszerint a rocker és Kate Moss negyedik házassági évfordulójuk után elválnak, a The Kills gitárosa máris állítólagos új barátnője, Jessica Stam mellett bukkant fel egy menő hollywoodi bárban.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A The Sun informátorai szerint a 46 éves rocksztárt megölelte, majd gyengéden arcon simította a nála 12 évvel fiatalabb Victoria's Secret-modell, valamint sokat beszélgettek, nevettek és viccelődtek.

Jessica Stam lenne az új Kate Moss?Forrás: AFP/Theo Wargo

A Daily Mail ráadásul már Kate Moss fiatalabb kiadásaként emlegeti Jessicát - pedig jóval többet köszönhetünk a brit szupermodellnek, mint bárki másnak a világon. Nézd csak meg itt!

Tanulj a stílusról Kate Mosstól!
Ha valakinek, akkor Kate Mossnak a kisujjában van a stílus. Van, hogy hipertrendi, de az sem ritka, hogy egy vintage ruhadarabjával divatot teremt. Néha kritizáljuk, máskor imádjuk őt, de egyénisége, na, az tényleg van neki.  Lássuk itt, milyen trükköket leshetünk el a ma 40 éves modelltől!