Kate Moss fashion week modell kiegészítő magassarkú ékszer születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valakinek, akkor Kate Mossnak a kisujjában van a stílus. Van, hogy hipertrendi, de az sem ritka, hogy egy vintage ruhadarabjával divatot teremt. Néha kritizáljuk, máskor imádjuk őt, de egyénisége, na az tényleg van neki. Lássuk, milyen trükköket leshetünk el a ma 40 éves modelltől!

A ruhatár kulcsa: a tökéletes alapdarabok

Ha egyszer rátalálsz a saját stílusodra, akkor tarts ki mellette – tanácsolja a modell. "Én a legjobban a farmer-blézer összeállításaimban érzem magam, de nem félek mindig más jellegű farmert viselni. Imádom a csőfazont, de gyakran viselek nagyon bő szárú darabokat is. A ceruzaszoknya is egy hálás ruhadarab. Majdnem mindenkinek jól áll, mindig trendi és dögös, különösen feketében, és jól kombinálható."

Nézzegess még több képet galériánkban! Forrás: Northfoto

Less el trükköket a múltból

Ha rajongsz a divatért, akkor biztosan tudsz jó pár dolgot azokról a trendekről, melyek évtizedekkel ezelőtt hódítottak. A bakancs és a bőr még mindig fénykorát éli, Kate pedig odavan ezért az időszakért. "Imádom a '60-as, '70-es évek stílusát, a The Rolling Stones korszakot. Persze nem ezek alapján válogatom össze a ruháimat, de néhány apró dolgot azért mindig beemelek a stílusomba azokból az évekből."

Forrás: Northfoto

Öltözz kedved szerint

Ha valahol meg kell jelenned, tervezd meg jó előre, mit veszel fel, hogy ne állj ott kétségbeesve az utolsó percben a szekrényed előtt. A hétköznapokban azonban azt vedd magadra, amihez épp kedved van. "Ha szabadnapom van, és nem kell csinálnom semmit, általában feketét viselek, egyébként pedig vevő vagyok a színekre is."

A többi fotóért kattints ide! Forrás: Northfoto

Néha kell a szenvedés is

,,Kétségtelen, hogy egy balerinacipő vagy egy lapos sarkú csizma sokkal kényelmesebb a tűsarkúnál, de vannak olyan napok, amikor igenis szenvedni kell. Legyen nálad váltócipő végszükség esetére, de ne feledd: néha fontosabb jól kinézni, mint az, hogy kellemesen érezd magad a cipődben" - vallja Kate.

Forrás: Northfoto

A hab a tortán: a tökéletes kiegészítő

"Kiegészítők nélkül nem élet az élet: az én kedvenceim a sálak, a kalapok és a napszemüvegek. Arra ügyelj, hogy egyszerre túl sok minden ne legyen rajtad – a férjem szerint a napszemüveg és a kalap túl sok együtt. Mindig van nálam pilótaszemüveg, mert imádom ezt a fazont, és remekül ki is lehet használni. Ékszerből pedig azt vallom, hogy sosem elég – olyan nincs, hogy túl sok a bizsu és a csillogás."

Nézd meg Kate karrierjét képekben! Forrás: Northfoto

A Jónő team stylistcsapata, a Fashion Donor is rajong a modellért

"Kate Moss stílusáról sokan vehetnek példát, hiszen a modell a különböző, letisztult darabok összegyúrásából mindig izgalmas outfiteket hoz létre. Kulcsdarabjai közé tartozik a nagy, fekete táska, amibe minden belefér, amire egy nőnek szüksége van. Imádja a csőnadrágokat, melyeket nyáron lenge inggel, trikóval, télen pedig természetesen bundával és csizmával párosít. Kate rajong a földszínekért is, ezeket mi is bátran ajánljuk mindenkinek, hiszen a legtöbb letisztult színnel harmonikusan keverhetők. Ezeken kívül Kate rendszeresen visel kalapokat is - amiket évszaktól függetlenül ti is bátran viselhettek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.