vagyonmegosztás válás Pécsi Ildikó szerelem Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Pécsi Ildikó exmenye révbe ért, és a sokáig húzódó válási herce-hurca ellenére eltalálta Ámor nyila.

Bár még javában zajlik Pártos Csilla és exférje, Csaba válási procedúrája, úgy tűnik hogy Csilla, ha anyagilag még nem is, de érzelmileg már egyenesbe jött – írja a Blikk.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

„Ügyfelem szeretne új életet kezdeni és boldog lenni, mert szeretne kiegyensúlyozott és boldog édesanyja lenni a fiának, ennek érdekében dolgozik, és éli a saját életét" – nyilatkozta dr. Gerencsér András, Csilla ügyvédje.

„Tekintettel arra, hogy közös gyermekük édesapja már lassan két éve szakított vele, az új kapcsolatának jogilag nincsen semmi relevanciája az ügyben. Az új kapcsolat segít neki abban, hogy a válás okozta stresszt könnyebben fel tudja dolgozni. Továbbra is szeretne kiegyensúlyozott, jó viszonyt ápolni gyermeke édesapjával, ahogy ezt eddig is tette. A magánéletéről, ahogy eddig, ezután sem szeretne nyilatkozni" – tette hozzá az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.