Soha többet tevepata! Elkészült a bevágást megelőző leggings

Forrás: Thinkstock -
tevepata leggings divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy sportruhákat gyártó cég sokakat megmentő találmánnyal rukkolt elő: a tevepata eltüntető leggingssel. 

A nadrág anyaga megakadályozza, hogy a nők legféltettebb testrésze páros ujjú pata formájában bukkanjon elő, óriási divatbakit okozva. Képzeld csak el, milyen ciki, mikor a jógaórán a lefelé néző kutya pózban egyszercsak becsípődik a nadrág, és szörnyű kínos felkelni úgy, hogy szinte minden látszik, aminek nem kellene. Ugyanez érvényes a futásnál.

Forrás: Thinkstock

Ennek most már vége, és mindenki számára elérhető lesz az a sportnadrág, amelyet nem kell igazgatni.

Téged zavar a tevepata?

"Baromi jól nézek ki, amikor duglak” - Forró menetek a tükör előtt http://www.life.hu/intim/20150802-baromi-jol-nezek-ki-amikor-duglak-forro-menetek-a-tukor-elott-akik-nezik-magukat-szex-kozben.htmlHa láttad az Amerikai pszichót, biztosan emlékszel arra a jelenetre, amikor Patrick Bateman (akit Christian Bale alakított) úgy tesz magáévá egy prostit, hogy közben a saját izmaiban gyönyörködik a tükör előtt. A nappal sikeres üzletember, éjjel könyörtelen sorozatgyilkos esetében többféle személyiségzavarról van szó, de mi a helyzet azokkal a hétköznapi párokkal, akik élvezettel nézik magukat szex közben? Ez egy teljesen ártalmatlan dolog, vagy a túlzott önimádat jele?IntimThinkstockSzerelme nélkül nyaralt Lolahttp://www.life.hu/intim/20150804-lola-enekesno-szerelme-nelkul-nyaralt-spanyolorszagban-a-baratnojevel.htmlAz énekesnő külön töltött pár napot a kedvesétől, és szerinte ebben semmi kivetnivaló nincs.Intim--Az alkohol tette tönkre Reese Whiterspoon házasságát?http://www.life.hu/intim/20150804-reese-whiterspoon-szineszno-es-jim-toth-hazassagat-az-alkohol-teszi-tonkre.htmlÁllítólag Dr. Szöszinek és férjének, Jim Toth-nak is meggyűlt a baja az alkohollal. Hol csak egyikük, hol mindketten rendszeresen italoznak.Intim--Kiderült! Ilyen pornókra gerjednek a nőkhttp://www.life.hu/intim/20150803-ilyen-pornokat-neznek-a-nok.htmlValószínűleg nem ér senkit meglepetésként az az információ, hogy nemcsak a férfiak, hanem a nők is rá-rásandítanak a pornóoldalakra. IntimThinkstockAn+Al=? Ennél cikibb eljegyzési fotó még nem készülthttp://www.life.hu/intim/20150803-ennel-cikibb-eljegyzesi-foto-meg-nem-keszult.htmlValószínűleg még sosem írta le egymás mellé a monogramját az a pár, akik elkészítették cuki, de nagyon ciki eljegyzési fotójukat, ami bejárta az internetet. Intim--Szexi szülinapos sztárok augusztusra: Isten éltesse az urakat!http://www.life.hu/intim/20150802-sam-worthington-jesse-williams-robin-van-persie-david-duchovny-chris-hemsworth-is-augusztusban.htmlIsmét izgalmas hónapnak nézünk elébe, legalábbis ami a sztárszületésnapokat illeti. A számtalan dögös színészlegenda mellett van jóképű focistánk, modellünk, és a kórházas sorozatok sztárjai közül is ketten augusztusban ünnepelnek. Lássuk hát, kikről is van szó!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.