Így romantikázik Richard Gere 33 évvel fiatalabb barátnőjével

fiatal Richard Gere romantika szerelem öreg sziget Capri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben robbant a bomba: az idén 65 éves, idősödő, megőszült és kissé meghízott Richard Gere egy nála 33 évvel fiatalabb szexinstennőt villantott.

A párt az egyik nyaralásuk alkalmával kapták le a fotósok, és úgy tűnik, azóta is sokat utaznak, hiszen ezúttal is jól megérdemelt pihenésük ideje alatt készültek róluk fényképek. A furcsa pár Capri szigetnén múlatja az időt, és ez idágig remekül működik a kapcsolatuk a nagy korkülönbség ellenére is. A 65 éves színész és a 32 éves spanyol származású Alejandra Silva a nyilvánosság előtt is felvállalták románcukat. A romantikus együttlétről készült képeket ITT nézheted meg.

Forrás: AFP/Michael Buckner
Topless fotót készített magáról Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/intim/20150805-upsz-kificcent-lindsay-lohan-melle-mikozben-szelfizett.htmlNahát, nahát! Lindsay Lohan félmeztelenül szelfizett. Csak az a fránya keze! Az ne takarná a lényeget!IntimOrigoKim és Khloe Kardashian végighallgatták, hogyan szexel az anyjuk http://www.life.hu/intim/20150729-kim-es-khloe-kardashian-vegighallgattak-hogyan-szexel-az-anyjuk.htmlMicsoda család…Erre már nekünk sincsenek szavaink: szex, gyerekek, házi pornó. Köszönjük, Kardashianék!Intim--Kim és Khloe Kardashian végighallgatták, hogyan szexel az anyjuk http://www.life.hu/intim/20150729-kim-es-khloe-kardashian-vegighallgattak-hogyan-szexel-az-anyjuk.htmlMicsoda család…Erre már nekünk sincsenek szavaink: szex, gyerekek, házi pornó. Köszönjük, Kardashianék!Intim--Rita Ora: "Gyűlöltem a melleimet"http://www.life.hu/intim/20150728-rita-ora-gyulolte-a-melleit-amikor-tizennegy-eves-tinedzser-volt.htmlRita Ora dögösebb, mint valaha. De nem volt ez mindig így.IntimOrigoÜberciki! Színpadon kandikált ki Nicki Minaj mellbimbójahttp://www.life.hu/intim/20150721-uberciki-szinpadon-kandikalt-ki-nicki-minaj-mellbimboja-a-ruhajabol.htmlEz a videó ezidáig elkerülte a figyelmünket, ezért utólag is elnézést kérünk. Intim--Michael Douglas: "Nagy a farkam"http://www.life.hu/intim/20150716-michael-dougles-nagy-a-farkam-mondta-a-szinesz-az-ant-man-bemutatojan.htmlAz Oscar-díjas színész száját az Ant-Man című film premierjén hagyta el az alábbi mondat: "Nagy a farkam."Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.