A szürke ötven árnyalata miatt nem szexelünk

Forrás: UIP Dunafilm -
média szex A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb kutatások szerint a média akkora nyomást tesz az emberekre, hogy képtelenek felszabadultan szexelni.

Manapság mindenhonnan szexuális témákkal bombáznak minket a médiából: végeláthatatlanul hosszú a sora azoknak a könyveknek, cikkeknek és filmeknek, amelyek erről szólnak. De elég csak a leghíresebb szex témájú művet említeni, a könyv és film formátumban is rekordokat döntögető A szürke ötven árnyalatát.

Forrás: UIP Dunafilm

Tudósok szerint ezek a „megmondó típusú alkotások” nem inspirálják az olvasókat, sokkal inkább begubóznak tőle. Az ezeket a tartalmakat fogyasztó emberek olyan nyomás alá kerülnek attól, amit látnak, vagy olvasnak a szexről, hogy már nem is mernek kezdeményezni.

A szürke ötven árnyalata is csak látszólag hoz erotikát az életünkbe: valójában negatív hatással van a szexuális teljesítményünkre. Tehát ne könyvek vagy filmek szereplőihez mérjük magunkat, az ágyban is úgy cselekedjünk, ahogy az nekünk jól esik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.