nedvesség Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda vizes hajjal is tud szuperszexi fotót készíteni magáról. 

Zimány Linda csücsörítve, vizes hajjal, csodaszép karkötőben és lenge pólóban lőtt magáról egy szexi szelfit. A modell bebizonyította, hogy igazán kevés sminkkel, ázottan vagy hajmosás után is lehet csábítóan kinézni.

Íme!

Forrás: Facebook/ Zimány Linda
Sosem látott fotók kerültek elő a Beatlesrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-sosem-latott-fotok-kerultek-elo-a-beatlesrol.htmlEddig sosem látott, 1964-es fotók kerültek elő a legendás zenekarról, a Beatlesről.TV + Sztárok--Bajor Imre törzshelyén emlékeztek meg Koós Jánosék a Kicsihuszárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-bajor-imre-torzshelyen-koccintottak-koos-janosek-a-szinesz-halalanak-elso-evforduojan.htmlHalálának egyéves évfordulóján barátai, cimborái együtt emlékeztek meg Bajor Imréről.TV + Sztárok--Gombos Edina és családja Amerikába költözött http://www.life.hu/sztarok/20150807-amerikaba-koltozott-gombos-edina-es-csaladja.htmlA TV2 műsorvezetője és a férje nem nyaralni mentek az Egyesült Államokba, hanem ott is tervezik a további jövőjüket. TV + Sztárok--Kiderült, melyik férfi jön be Sarka Katának - Hajdú Péteren kívülhttp://www.life.hu/sztarok/20150806-sarka-katanak-bejon-tom-cruise.htmlSarka Kata elárulta, melyik híres színészre gerjed: szerinte Tom Cruise nagyon jól néz ki.TV + Sztárok--Gyakran érik rasszista támadások Kis Grófóthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-kis-grofot-enekes-mulatos-zeneszt-rasszista-tamadasok-ertek.htmlAz énekes a sikerrel együtt megtapasztalta az ismertség árnyoldalát is, ugyanis származása miatt gyakran beszólnak neki.TV + Sztárok--Majka kisfia az Ezek megőrültek! forgatásán randalírozotthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-majkat-a-tv2-ezek-megorultek-musorvezetojet-a-show-forgatasara-szulinapja-alkalmabol-elkiserte.htmlValódi családi bulivá fajult az Ezek megőrültek! szerdai forgatása, amikor Majka kis családjával jelent meg a munkahelyén.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.