Cserpes Laura újra szerelmes? Sejtelmes fotó készült Berki exéről

kép fotó titokzatos Cserpes Laura szerelem szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szereti titokzatos fotókkal illusztrálni szerelmi életét, és akárcsak a „Berkis" időkben, most is sokat sejtető képet csapott fel közösségi oldalára.

Cserpes Laura nyár elején sejtelmes fotókkal leplezte le, hogy Berki Krisztiánnal romantikázott. A kapcsolatnak rohamgyorsasággal vége lett és az énekesnő azóta szexi képekkel örvendeztette meg rajongóit, ám ezeken mindig egyedül mutatkozott. Most azonban ismét kettesben látható valakivel: Instagramján különös fotóval és jelzés érékű mondatokkal rukkolt elő Laura.

Forrás: Instagram/Cserpes Laura

"Szíved hazatalál, nincs több akadály" – írta a kép mellé a szőkeség. Talán újra rátalált a szerelem?

Szőr, morzsa, mobil? 5 dolog, amit minden férfi utál az ágyban (18+)http://www.life.hu/intim/20110506-szex-szerelem-parkapcsolat-7-dolog-amit-a-pasik-utalnak.htmlA pasikon nem lehet kiigazodni. Azt hiszed, hogy az egyik dologtól tűzbe jönnek, de valójában ki nem állhatják. Amiről pedig azt gondolod, hogy nem tartják szexinek, egyszerűen megőrjíti, és szenvedélyes csődörré varázsolja őket. Lerántjuk a leplet a férfiakat lelombozó női szokásokról! A Life.hu-n két éve sokat vitatkoztatok erről a témáról.IntimThinkstockVajna Timi: "Bevallom, eleinte azt sem tudtam, hogyan köszönjek neki: csókolom?"http://www.life.hu/intim/20150808-vajna-timi-andy-vajnarol-mgeismerkedesukrol-es-kapcsolatukrol-beszel.htmlA Borsnak adott interjújában Vajna Timi arról mesél, hogyan ismerkedett Andy-vel, hogyan utasította vissza, és hogyan töltik a mindennapokat.IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoNem az a kérdés, mi van, hanem, hogy mi lehetne - Ne nyeld be, kezeld!http://www.life.hu/intim/20150802-ne-nyeld-be-kezeld-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol.htmlHa egy problémának megtaláljuk az igazi okát, amiből kifejlődött, és jól kezeljük, akkor a probléma megoldódik. Ha nem találjuk meg az alapvető okot, vagy nem jól kezeljük, akkor azt fogjuk tapasztalni, hogy a probléma egyre bonyolultabb, szövevényesebb és egyre nehezebben megoldható lesz.IntimThinkstockHűha! A Spoon-fiúk alsónacit villantottakhttp://www.life.hu/intim/20150807-a-spoon-egyuttes-jokepu-tagjai-alsonadragot-villantottak-es-intim-pillanatot-orokitettek-meg.htmlAz X-Faktor sztárzenekarának jóképű legényei bepillantást engedtek hálószobájukba.Intim--Kis híján belátni Mészáros Dóra combjai közéhttp://www.life.hu/intim/20150807-kis-hijan-belatni-meszaros-dora-combjai-koze.htmlHűűűűűha! Mészáros Dóra ma már tényleg nagyon pucér. Nem is csoda, ezt a meleget máshogy nem lehet kibírni. Intim--Bíró Ica: „Nem találok magamhoz illő társat”http://www.life.hu/intim/20150807-biro-ica-egykori-metal-lady-nagymamakorba-lepett-es-nem-talal-magahoz-illo-tarsat.htmlAz egykori Metál Lady nagymamakorba lépett, de simán letagadhatna legalább húsz évet - mégis szingliként éli a mindennapjait.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.