Kedves Ferenc az élet császára: ők voltak a legnagyobb magyar szívtipró leghíresebb hódításai

Forrás: Facebook/Debreczeni Zita Fan Club, Instagram/lindazimany, Facebook/Bódi Sylvi Fan Club -
szívtipró Bódi Sylvi Sári Évi Szunai Linda szerelem Debreczeni Zita Kedves Ferenc szakítás kapcsolat milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A milliárdos üzletember szereti a cukormadarakat, előszeretettel gyűri a lepedőt a magyar márkát képviselő celebmodellekkel. Bódi Sylvi, Debreczeni Zita után jelenleg Zimány Linda kedveskedik Ferencnek.

Újabb love story a magyar sztárvilágban: Kedves Ferenc üzletember hosszú barátság után szerelembe esett Zimány Lindával. Állítása szerint a lány lehengerlő humora fogta meg. Nos, ha már ilyen szépen összejöttek ők kettecskén, gondoltuk, sorra vesszük Feri eddigi hódításait. Íme, a Kedves-étlap a teljesség igénye nélkül:

Forrás: Facebook/Debreczeni Zita Fan Club, Instagram/lindazimany, Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

Bódi Sylvi volt az első, aki mellett feltűnt Ferenc. Akkor gyémántgyűrűről, több tízmilliós autóról szóltak a hírek a szerelem mellett. Sőt, amikor Sylvi a Sztárok a jégen című TV2-s műsorban mutatta meg, hogyan siklik a jégen, Kedves születésnapi meglepetésként építtetett egy jégteraszt a kertben, hogy Sylvi gyakorolni tudjon a műsorra. A modell még az aktfotózást is abbahagyta a milliárdos miatt. A kapcsolat három évig tartott, ám a szerelem véget ért, eltávolodtak egymástól.

Sylvi után a szépséges Debreczeni Zita következett, aki akkor már Majkát és Harsányi Leventét is maga mögött tudhatta. A modellek között ki is alakul egy kis rivalizálás: üzengettek egymásnak a címlapokon. Mára azonban jó barátnők, és nemrég Sylvit fotózta Zita, aki egyébként összetörve nyilatkozott az RTL Klubban, amikor véget ért a milliárdossal való románca.

„Ha valaki azt gondolja, vagy azt hiszi, hogy ez nem szerelem volt, az borzalmasan téved. Ez a kapcsolat nem kihűlt, mert mi még mindig szeretjük egymást. Olyan dolgok merültek fel azonban, amelyeket nem tudtunk megoldani” – magyarázta akkoriban Zita a Fókuszban.

„Sokan nem akarták, hogy jól működő kapcsolat legyen közöttünk” – fogalmazta meg akkori érzéseit Ferenc a Blikkben.

Két nagy port kavart kapcsolata után Ferenc visszavonultabban élte az életét, és időnként hírbe hozták szebbnél szebb hölgyekkel, mint például Sári Évivel, aki állította, csupán barátság van közte és „Fecó” között.

Utána Szunai Linda szépségkirálynővel fotózták le, akivel még a Life.hu újságírója is látta két éve a Sziget Fesztiválon koktélozgatni az üzletembert.

A legújabb hódítás pedig Zimány Linda, aki Fecó kezét szorongatva magyarázta, hogyan alakul egy barátság szerelemmé. A románc kapcsán pedig most először Kedves is megszólalt, de többet nem fog, mert szeretnék az életüket kettejüknek megtartani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.