Dúl a love Liptai Claudia és párja között - Együtt csapatták a Szigeten

Forrás: TV2 -
Sziget Fesztivál Robbie Williams TV2 bulizás Ádám Liptai Claudia táncolás Sziget 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams koncertjén bulizott a műsorvezető és új szerelme, akik a színpad mellett táncoltak önfeledten.

A VIP részlegben lévő kíváncsi újságírók és fotósok hadát nem kényeztette el szerelmi életével Liptai Claudia. A TV2 műsorvezetője új párjával, Ádámmal inkább a színpad mellett a tömegben táncolt – írja a Bors, ahol a róluk készült fotót is megnézheted.

Forrás: TV2

3 gyerekes családapa Liptai Claudia választottja

Cukrászati gyakorlati helyén, a Pataki cukrászdába talált rá a szerelem Liptai Claudiára. A férfi nem más, mint a cukrászda tulajdonosa: Pataki Ádám. A Life.hu cikkét ITT találod.
Íme a magyar lány, akit Robbie Williams megcsókolt a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150811-ime-a-magyar-lany-akit-robbie-williams-megcsokolt-a-szigeten.htmlKrisztina Nyíregyházáról jött, és nem ez volt az első Robbie-koncertje. Nem volt beépítve, de a legnagyobb álma vált valóra.TV + SztárokOrigoKagyló, mint bimbótapasz: Teljesen kitárulkozott a visszafogott magyar énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20150811-polgar-odett-ket-kagyloval-takarta-mellbimboit-nyaralasa-soran.htmlPolgár Odettet egy igazán külöleges, visszafogott lányként ismerjük, aki inkább énektudásával és zenei tehetségével hódít, és nem celebkedéssel, valamint pucér szelfikkel hívja fel magára a figyelmet.TV + Sztárok--Rékasi Károly a felelős a balesetéért? Rendőrök hallgatták ki a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20150811-rekasi-karolyt-motorbalesete-miatt-rendorok-hallgattak-ki.htmlBalesetének körülményei miatt hallgatták ki a rendőrök Rékasi Károlyt. Az ügy egyes információk szerint akár meglepő fordulatot is vehet. TV + Sztárok--Gombos Edináék nem végleg költöztek Amerikábahttp://www.life.hu/sztarok/20150810-gombos-edinaek-nem-vegleg-koltoztek-amerikaba.htmlAhogy megírtuk, Gombos Edina és családja a tengerentúlra költözött. A műsorvezető állítja, ez nem végleges, csak addig maradnak, amíg ő szülési szabadságon van. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator és ByeAlex együtt kalandoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20150809-egyutt-kalandozik-cinthya-dictator-es-byealex.htmlEgyütt csapatta a két hazai híresség, akik hatalmas napszemüvegek mögé rejtették arcukat, így kirándultak egyet. TV + SztárokOrigoSosem látott fotóval nosztalgiázik Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20150809-rubint-reka-sosem-latott-bikinis-kepet-tett-kozze-facebook-oldalan.htmlEddig még nem látott fényképet posztolt magáról a fitneszedző. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.