Luxusjárgányt vásárolt szerelmének Ben Affleck? Végre megszólalt a világsztár

autóvásárlás Christine Ouzounian Ben Affleck Jennifer Garner dadus viszony szerető dada kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vásárolt luxusautót egykori dadusának, Christine Ouzouniannek, akivel a színész egyik barátja szerint nem is tartja a kapcsolatot a világsztár.

Jennifer Garner és Ben Affleck egykori dadusáról, Christine Ouzounianről a napokban jelent meg egy fénykép, amelyen a válófélben lévő hollywoodi sztárpár bébiszittere egy vadiúj Lexus mellett feszít.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Az eddigi feltételezések szerint állítólagos világsztár szerelme, Ben Affleck vásárolta neki a csodajárgányt, ám a színész egyik közeli barátja cáfolta, hogy ilyesmit tett volna a híresség.

A 42 éves színész korábban már cáfolta az állítólagos viszonyáról felröppent híreket, egy dolgon azonban még mindig nem tudunk túljutni: miért híreszteli fűnek-fának az ellenkezőjét a dadus? És miért utazott el a színész annak idején magánrepülőgéppel felesége és gyermekei nélkül a 29 éves dadussal Las Vegasba?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.