Nem vásárolt luxusautót egykori dadusának, Christine Ouzouniannek, akivel a színész egyik barátja szerint nem is tartja a kapcsolatot a világsztár.

Jennifer Garner és Ben Affleck egykori dadusáról, Christine Ouzounianről a napokban jelent meg egy fénykép, amelyen a válófélben lévő hollywoodi sztárpár bébiszittere egy vadiúj Lexus mellett feszít.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Az eddigi feltételezések szerint állítólagos világsztár szerelme, Ben Affleck vásárolta neki a csodajárgányt, ám a színész egyik közeli barátja cáfolta, hogy ilyesmit tett volna a híresség.

Nem ő vette a kocsit. Nem tőle van" - mondta el a People magazinnak, majd hozzátette: Ben és Christine a pletykákkal ellentétben nem beszélnek, és mindketten élik a maguk külön kis életét.

A 42 éves színész korábban már cáfolta az állítólagos viszonyáról felröppent híreket, egy dolgon azonban még mindig nem tudunk túljutni: miért híreszteli fűnek-fának az ellenkezőjét a dadus? És miért utazott el a színész annak idején magánrepülőgéppel felesége és gyermekei nélkül a 29 éves dadussal Las Vegasba?