Rihanna barátnőjével hetyegett Hamilton?

Forrás: Instagram -
párkapcsolat barátnő Forma-1 világbajnok Lewis Hamilton Rihanna flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lesz miért magyarákodnia a Forma-1-es pilótának, aki néhány nemrég megjelent fotó tanúsága szerint barbadosi kedvesének egyik barátnőjével is flörtölgetett!

A sztárvilág legújabb nagy egymásra találása egyértelműen Rihanna és Lewis Hamilton, akik nemrég együtt bulizták végig a nagyon forró hangulatú karnevált az énekesnő szülőhazájában, Barbadoson.

Forrás: Instagram

Itt készültek azok a bizonyos felvételek, amelyeken jól látszik: a Forma-1-es pilóta nem csupán az énekesnővel keveredett intimebb helyzetekbe a bulizás alatt, hanem bizony Riri egyik londoni barátnőjével, Louise DeCourcey-Dawe-vel is. A képekért kattints ide!

Rihanna vagy nem látott semmit az egészből, vagy szemet húnyt a dolog felett, hiszen az újdonsült szerelmespár együtt tért haza a nyaralásukból, és azóta együtt buliztak végig egy éjszakát New Yorkban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.