Hoppá! Szenvedélyesen csókolózott Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina

Forrás: Origo -
Görgényi Fruzsina csók színpadi csók szenvedély szerep Vastag Csaba színház Grease szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bennfentesek szerint a hagyományosnál szorosabb kapcsolat alakult ki a készülő Grease-musical két főszereplője, Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba között. A két színész nagy beleéléssel próbálja a csók-jeleneteket.

A Grease című musical történetét 30 éves kor felett szinte mindenki ismeri, így annak ellenére sem lesz meglepetés a darab végkifejlete, hogy az októberben színpadra kerülő új előadáshoz friss szövegkönyv készült. A két főszereplő, Danny és Sandy természetesen egymásba szeretnek, és nyílt színen csókolóznak. A Dannyt és Sandyt alakító Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina is volt már szerelmes, így át tudják adni magukat az érzésnek, a csókjelenetet pedig a lehető legtermészetesebb módon oldják meg.

Forrás: Gyorgy Zsolt

"Természetesen bizonyos határokon belül, de aki ezt a szakmát választja, nem zárkózhat el egy igazi csók elől, pláne ha egy ilyen kis ártalmatlan randi- idillt idéző "tinédzsercsókról" van szó. A próbán Csabival meg kellett szoknunk egymás közelségét, mert az életben csak barátok vagyunk, de ez egy két perc, aztán inkább azon járt az agyunk, hogy hogyan legyen a lehető legigazabb maga a szituáció amiben az a bizonyos csók elcsattan, mert az csak akkor működik ha meg van alapozva a helyzet" - állítja Fruzsina, akivel sok fiatal lány szívesen cserélne, hogy Vastag Csaba ölelő karjaiba vethessék magukat.

A fiatal színésznő szerint nem jelent problémát szétválasztani a munkát és a magánéletet.
Vastag Csaba ennél már árnyaltabban fogalmaz. " A próba hevében olykor megtörténik, hogy szenvedélyesebb egy csók, de ebből egyikünk sem csinál problémát. Mindkettőnknek megvan a civil élete, nem akarjuk megbolygatni a másik hétköznapjait. Nagyon jó a kapcsolatunk Fruzsival, a színpadon kívül is barátok vagyunk, de nem szabad ennél többet belegondolni ebbe a kapcsolatba. Valóban nem csókolózunk, de azon vagyunk, hogy a nézők ezt higgyék. Ha sikerül, jól végeztük a dolgunkat" - kacsint az X-Faktor győztese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.