Zimány Linda bevallotta, mit szeret a legjobban Kedves Ferencben

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
párkapcsolat szerelem vallomás Zimány Linda Kedves Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég bombaként robbant a hír, hogy a szépséges Zimány Linda és Kedves Ferenc egy párt alkotnak. A modell most bevallotta, mit szeret legjobban a férfiban. 

Zimány Linda tiszta vizet öntött a pohárba, és a Story magazinban reagált azokra a vádakra, melyek szerint csak a jómódú férfiak oldalán keresi a boldogságot. Szerinte ha ez így lenne, akkor Amerikában maradt volna, és ott keres egy dollármilliárdost.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Nem csak gazdag fiúkkal jártam. A legtöbb párom nem tartozott a tehetős emberek közé, és még Dzsudzsák Balázs is Újpesten élt, amikor mi összejöttünk, csak később jöttek a jól fizető szerződései" - mondta Linda, aki azt is elárulta, egy férfiban az intelligencia és a humor előbbre valóak neki, mint a külső megjelenés. Kedves Ferenccel való kapcsolatáról pedig azt is elárulta, a világ legszerencsésebb nőjének érzi magát, mert mellette érzelmi biztonságra lelt.

Így romantikázott Schobert Norbi és Rubint Réka a tűzijáték közben - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150821-schobert-norbert-es-rubint-reka-az-augusztus-20-i-tuzijatek-kozben-romantikaztak.htmlAzt mindig is tudtuk, hogy ha romantikáról van szó, Schobert Norbi nem ismer lehetetlent. Ezúttal is mindent megtett, hogy augusztus 20-át méltó módon ünnepelhesse szerelmével. IntimOrigoVálságban Katalin és Vilmos házassága? Károly és Diana sorsára juthat a fiatal párhttp://www.life.hu/intim/20150821-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-hazassaga-valsagban-van.htmlAggasztó hírek láttak napvilágot Katalin hercegné és Vilmos herceg házasságáról, mely egyes pletykák szerint arra a sorsa juthat, mint annak idején Diana hercegnő és Károly herceg frigye. Intim--Hoppá! Gigi Hadid mellei elszabadultakhttp://www.life.hu/intim/20150804-gigi-hadid-modell-mellei-kibuggyantak-a-ruhabol.htmlA 20 éves amerikai modell, Gigi Hadid egy kampányfotózás miatt engedett mélyebb bepillantást dekoltázsába.Intim--Berki Krisztián és Hódi Pamela szerelme erősebb, mint valahahttp://www.life.hu/intim/20150821-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szerelme-ujra-fellangolt-kozos-nyaralasukon.htmlÚgy tűnik, közös nyaralásukon még inkább fellobbantak az érzelmek Berki Krisztián és Hódi Pamela között - szerelmük útjába pedig semmi sem állhat. IntimOrigoBerki Krisztián: "Nálam a szexben nincsenek határok"http://www.life.hu/intim/20150807-berki-krisztian-intim-titkokrol-vallott-idosebb-no-vette-el-a-szuzesseget.htmlMeglepő nyíltsággal vallott szerelmi életéről és szexuális tapasztalatairól Berki Krisztián. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huCsuromvizes szelfit lőtt Zimány Lindahttp://www.life.hu/intim/20150807-zimany-linda-vizes-hajjal-pozolt.htmlZimány Linda vizes hajjal is tud szuperszexi fotót készíteni magáról. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.