Pornóparódiában domboríthatna Ben Affleck szexdadája

Forrás: Northfoto -
Ben Affleck Jennifer Garner dadus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christine Ouzounia, vagyis a dadus, akinek szolgálatait Ben Affleck egytől egyig igénybe vette, igazán testhez álló felkérést kapott.

A Daily Mail cikke szerint a fiatal lány egy pornós paródiában játszhatna, ahol ő lehetne Batwoman. (Ez ugye azért nagyon vicces, mert Affelck játssza Batmant Az acélember 2: Batman vs. Superman moziban.)

A hollywoodi sztár és kedvenc alkalmazottja. Forrás: Northfoto

A lap úgy tudja, a munkáért akár 1 millió dollárt, vagyis nagyságrendileg 280 millió forintot is kaphatna, ennek ellenére a leányzó aligha fogja elvállalni. Pedig csak Batwomanként kellene szexelnie három különböző jelentben két hét leforgása alatt.

Hoppá! Zsarolja Ben Afflecket a dadus - szexvideók és intim fotók vannak a szerető telefonjánhttp://www.life.hu/intim/20150820-hoppa-zsarolja-ben-afflecket-a-dadus-szexvideok-es-intim-fotok-vannak-a-szereto-telefonjan.htmlNemrég robbant a bomba: Ben Affleck és Jennifer Garner 10 évnyi házasság után válnak. Később aztán kiderül ennek oka is: Ben a 26 éves dadussal kavar. IntimNorthfotoSzexi dadus? Soha! Nézd meg, Ben Affleckéknél mi lett a vége!http://www.life.hu/intim/20150806-ben-affleck-es-jennifer-garner-valasa-egyre-kinosabb.htmlPár hete sokkolt bennünket a hír, hogy válik Ben Affleck és Jennifer Garner. De most azt kell mondjuk, a kínos részletek még sokkolóbbak. Hölgyek, jól gondoljátok meg, milyen dadust választotok!Intim--Nagy bajban van Ben Affleck – Kitálalt a dadus!http://www.life.hu/intim/20150805-kitalalt-ben-affleck-titkairol-a-dadus.htmlBár a színész és exneje, Jennifer Garner annak idején a lehető legbékésebb módon szerették volna intézni válásukat, Ben nemrég nyilvánosságra került félrelépései miatt azonban erre a lehető legkevesebb esélyük ígérkezik.Intim--Íme, a dadus, aki miatt Ben Affleckék válnakhttp://www.life.hu/intim/20150801-christine-ouzounian-miatt-valik-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlHa lehet hinni a híreszteléseknek, a 28 éves bébiszitter, Christine Ouzounian miatt lett vége Hollywood egyik álomházasságának.Intim--Ben Affleck után szabadon: amikor a férj a dadust választjahttp://www.life.hu/csalad/20150817-abigail-murhhy-tortenete-amikor-a-ferj-a-dadust-valasztja.htmlNéhány hete robbant a hír, hogy a válását bejelentő Ben Affleck máris a bébiszitterrel randizik. A kapcsolatuk állítólag már tavasz óta tart, vagyis vele csalta feleségét a színész. Affleck nem az első - és valószínűleg nem is az utolsó - azon sztárok körében, akik feleségük helyett a fiatal, hamvas bébiszittert választották. De nem csak a hollywoodi férjek vadásznak előszeretettel az alkalmazottaikra - íme, egy hétköznapi asszony daduskálváriája.CsaládThinkstockLuxusjárgányt vásárolt szerelmének Ben Affleck? Végre megszólalt a világsztárhttp://www.life.hu/intim/20150814-ben-affleck-tagadja-a-vadakat-nem-vasarolt-autot-szeretojenek-es-nem-tartja-vele-a-kapcsolatot.htmlNem vásárolt luxusautót egykori dadusának, Christine Ouzouniannek, akivel a színész egyik barátja szerint nem is tartja a kapcsolatot a világsztár.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.