Ezért ne szidd sose az exedet másoknak: A jelenlegi párodat pedig főleg ne...

párkapcsolat gondolatok szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hallottál már olyat, hogy valaki nem elégedett a partnerével? És olyat, hogy szidja másoknak? “Meséljen az emberekről a szervezetben, ahonnan éppen eljött” - mondta a felvételiztető, akit arra kért a menedzsment, hogy segítsen kiválasztani egy kulcsfontosságú vezetőt az egyik terület élére...
Forrás: Origo

“Nos, nem sok jót tudok mondani az ottani dolgozókról. Túlnyomó részt tanulatlanok és lusták voltak” - válaszolt a vizsgázó. “Mindig szemmel kellett tartani őket, mert állandóan próbálták ellógni a munkát, és csak azon járt az eszük, hogy mikor léphetnek le a cégből. Nagyon rosszul kommunikáltak, de ami ennél is borzasztóbb volt, minden változásnak ellenálltak, és csak magukkal törődtek."

"Ez rossz" - jött a válasz.

"Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ugyanolyan típusú embereket találna itt is. Nekem úgy tűnik, hogy ön nem élvezné ezt a munkát.”

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 13 ezer embernek tartottam értékesítési, vezetői, valamint kommunikációs tréningeket, és már a kezdetektől azt figyeltem meg, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók. Nem is lehetne másképp, hiszen a mondás szerint, ami igazság, az mindenhol az, ami pedig nem működik mindenhol, az nem volt igazság.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Amint a következő jelölt leült, ő ugyanazt a kérdést kapta.

"Ó, nagyszerűek voltak - mondta. - Bár sokan nem tudtak olvasni, és volt némi baj az egymás közti kommunikációval, nagyon hajtottak, hogy sikereket érjünk el. Miután mindannyian megismerkedtünk egymással, nagyon segítőkésznek bizonyultak, és képesek voltak valóban együtt dolgozni."

"Nagyszerű - válaszolt a felvételiztető. - Itt ugyanolyan típusú embereket fog találni."

Eddig a történet: "Ha egy ujjal a másikra mutatsz, hárommal még mindig magadra" - tartja a kínai mondás.

A ki nem mondott szó ugyan gúzsba köt, az őszintén kimondott gondolat pedig felszabadít, de hogyha ezt egy harmadik félnek kommunikálom, ráadásul leértékelően, akkor azzal leginkabb magamat minősítem.

Azonnal kiállítok egy szegénységi bizonyítványt magamról, hogy nem tudom kezelni a partneremet, vagy ha kezelhetetlen, akkor a döntésképtelenségemről, hogy még mindig vele vagyok. Tehát ha javasolhatom, akkor még az exedet se szidd másoknak. A jelenlegit partneredet pedig több mint ciki...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.