Mohammed Abad hatéves volt, amikor egy szörnyű balesetben szinte teljesen összeroncsolódott a férfiassága. Azóta használni sem tudta megfelelően. Most azonban teljes értékű férfi lett belőle.

A 43 éves férfit elütött egy autó kiskorában, amelynek következtében nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. A csonttörések mellett pénisze is majdnem teljesen odaveszett a balesetben. „Számtalan műtéten estem át, mire az orvosoknak úgy ahogy, sikerült pótolniuk a hiányt. Csakhogy a szerv ezek után egyáltalán nem úgy működött, mint ahogy szerettem volna” – nyilatkozta a férfi, aki elhatározta, hogy előbb-utóbb mindenképpen rendbe hozatja szerszámát: „Mikor nagyobb lettem, elhatároztam, hogy kerüljön bármibe is, csináltatok magamnak egy olyan péniszt, ami működik is.”

Forrás: Thinkstock

A férfit Londoban operálták meg, ahol egy úgynevezetett bionikus péniszt kapott. „A merevedés gombnyomásra működik és egy másik gomb hatására szűnik meg. Egy pillanat az egész” – mondja Mohammed, aki alig várja, hogy megfelelő párra találjon, akivel végre ezt is kipróbálhatja.