Kiderült, miért lóg ennyit együtt a hercegnő Mila Kunisszal és Ashton Kuthcerrel

Forrás: Instagram/kunismilax, Northfoto -
Beatrix yorki hercegnő Ashton Kutcher esküvő házasság Mila Kunis Egyesült Királyság Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beatrix yorki hercegnő és az újdonsült hollywoodi házaspár ezúttal egy közös barátjuk menyegzőjére volt hivatalos. De vajon mi lehet ez a hirtelen jött barátság?

A közös Uberezés és Mila Kunis világraszóló szülinapi bulija után újra együtt bulizott a nemrég egybekelt Kutcher-Kunis házaspár Beatrix yorki hercegnővel és kedvesével, Dave Clarkkal.

Forrás: Instagram/kunismilax, Northfoto

A két szerelmespár egy közös barátjuk, a zenész és befektető David-Andrew Wallach és Liz Brinson életmód-blogger esküvőjére voltak hivatalosak Mexikóba.

Beatrix hercegnő párján, Dave-en keresztül ismerkedett össze Ashton Kutcherrel és Mila Kunisszal: Dave-et ugyanis jelenleg New Yorkba köti munkája az Uber ingyenes taxis mobilalkalmazás miatt, amelybe Ashton Kutcher nemrég milliókat fektetett be. Tehát nem csupán barátság, sokkal inkább üzleti kapcsolat köti össze a két párost.

Luxuskörülmények között utazgat a 19 éves hercegnőhttp://www.life.hu/news/20150819-olympia-gorog-hercegno-az-egesz-vilagot-beutazta-egy-nyar-alatt.htmlMaria-Olympia görög hercegnő egyetlen nyár alatt bejárta Skóciát, ahonnan Görögország, majd a meseszép Bahamák felé vette az irányt. NewsOrigoWow! Máris a második babán dolgozik Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/csalad/20150817-mila-kunis-es-ashton-kutcher-maris-a-masodik-baban-dolgozik-wyatt-kistesot-kap.htmlA szülés előtt leginkább a vaginája miatt aggódott, most azonban újra szülne Mila Kunis. Lapinformációk szerint Ashtonnal már rá is feküdtek a babaprojektre, vagyis a kis Wyatt hamarosan tesót kaphat.Család--Hoppá! Mila Kunis és Ashton Kutcher a Daily Mailt perelihttp://www.life.hu/sztarok/20150729-mila-kunis-es-ashton-kutcher-a-daily-mailt-pereli-intim-csaladi-fotok-kozlese-miatt-es-azert-mert-a.htmlA hollywoodi álompár két cikk miatt is perelni készül: a Daily Mail brit online felületén ugyanis intim családi fotók jelentek meg, amelyekkel ráadásul ruhadarabokat promotáltak a szerkesztők. TV + Sztárok--Ashton Kutchert és kislányát séta közben kapták el a fotósok! Íme, a tündéri kép!http://www.life.hu/csalad/20150520-ashton-kutchert-es-kislanyat-seta-kozben-kaptak-el-a-fotosok.htmlA színészpár, Ashton Kutcher és Mila Kunis kislányáról még nem is láttunk igazán jó fotót – most azonban megcsodálhatjuk a 7 hónapos kis tündért.Család--A svéd hercegnők a visszafogottságra esküsznek - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150717-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-rachel-mcadams-halle-berry-britney-spears.htmlImádjuk Katalint, de rajta és Letícián kívül is vannak Európában olyan hercegnők, akik imádnak és tudnak is öltözködni. De Hollywoodban is zajlott az élet a vörös szőnyegen - mutatjuk is, ki miben parádézott a nyár közepén. TrendOrigoMila Kunis: "Van otthon fegyverünk"http://www.life.hu/csalad/20150809-mila-kunis-es-ashton-kutcher-fegyvert-tartanak-otthon-hogy-megvedjek-csaladjukat.htmlA színésznő egy brit magazinnak adott interjújában árulta el: fegyvert tartanak otthon, és férje, Ashton Kutcher jól is bánik vele.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.