Voksán Virág a tengerparton kapott kedvet egy kis szexhez

Forrás: Facebook / Voksán Virág -
szex Voksán Virág tenger nyilvános tengerpart Key West
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág elárulta: jó dolog a nyilvános szex - őszintén beszélt párjáról, a szerelemről és tengerparti szexkalandjáról.

A népszerű DJ a Fókusz kamerái előtt vallott életének egyik legizgalmasabb élményéről: "Key Westen történt a párommal egy elhagyott partszakaszon... Necces volt, mert 15-20 cm-es volt a víz és kristálytiszta, átlátszó. Néhány méterre pedig még autók is elhaladtak. De úgy csináltuk, hogy ne látszódon konkrétan semmi.

Forrás: Facebook / Voksán Virág

Az egzotikus környezet, és az a pici veszélyérzet, hogy valamennyire megláthatnak, ad egy olyan plusz izgalmat a dolognak, hogy ettől még élvezetesebbé válhat a dolog... Mindaddig, amíg csak sejtik, hogy valamit ott huncotkodnak, de nem látnak semmit, addig nem ízléstelen, nem sérti a közerkölcsöt. Ha valaki ilyet csinál, próbálja meg úgy csinálni, hogy olyan érzés legyen, hogy bármikor rajta kaphatják őket, de mégsem." - osztotta meg gondolatait Virág a rajongókkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.