Selena Gomez párducmintás bugyit villantott - Merész fotó!

Forrás: AFP/David Buchan -
fehérnemű Selena Gomez fotó színésznő szelfi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy igen merész képet töltött fel a minap a hivatalos rajongói oldalára, amin egy állatmintás fehérneműben pózol a kamerának.

Selena Gomez nem fél megmutatni magát a nyilvánosságnak, és bátran készít olyan fotókat, amelyeken kicsit többet is mutat a kelleténél. A 23 éves sztár nemrég még egy kivágott fürdőruhában mutatta meg tökéletes alakját, amikor jól megérdemelt pihenését töltötte Mexikóban a barátnőivel. Most pedig valószínűleg a saját fürdőszobájában készített magáról egy igen szexi képet, ahol nem sok textillel takarta el magát.

Selena Gomez egy párducmintás bugyiban pózol Forrás: Facebook/Selena Gomez
Ezért ne szidd sose az exedet másoknak: A jelenlegi párodat pedig főleg...http://www.life.hu/intim/20150824-pilat-gabor-ezert-ne-szidd-sose-az-exedet-masoknak-a-jelenlegi-parodat-pedig-foleg.htmlHallottál már olyat, hogy valaki nem elégedett a partnerével? És olyat, hogy szídja másoknak? “Meséljen az emberekről a szervezetben, ahonnan éppen ejött” - mondta a felvételiztető, akit arra kért a menedzsment, hogy segítsen kiválasztani egy kulcsfontosságú vezetőt az egyik terület élére...IntimThinkstockLe akarta fújni a királyi esküvőt Diana hercegnő?http://www.life.hu/intim/20150826-diana-hercegno-az-utolso-pillanatban-le-akarta-fujni-az-eskuvojet-karoly-herceggel.htmlEgy amerikai lap forrása szerint Diana hercegnő és Károly herceg házassága már az első naptól kezdve halálra volt ítélve.Intim--Hatalmas smaragdgyűrűt villantott Eva Mendeshttp://www.life.hu/intim/20150826-eva-mendes-szineszno-eljegyzesi-gyurut-villantott.htmlEz ám a drágakő! A színésznő Instagram-oldalán dicsekedett el diszkréten csodaszép gyűrűjével. Vajon ez AZ a gyűrű?IntimOrigoLe akarta fújni a királyi esküvőt Diana hercegnő?http://www.life.hu/intim/20150826-diana-hercegno-az-utolso-pillanatban-le-akarta-fujni-az-eskuvojet-karoly-herceggel.htmlEgy amerikai lap forrása szerint Diana hercegnő és Károly herceg házassága már az első naptól kezdve halálra volt ítélve.Intim--Péniszesztétika: Kinek kell egy tökéletes farok bunkó pasival? (18+)http://www.life.hu/intim/20150824-peniszesztetika-kinek-kell-egy-tokeletes-farok-bunko-pasival-a-nagy-kiment-a-divatbol.htmlJenny McCarthy, a MTV egykori műsorvezetője egy interjúban intim titkokat fecsegett ki házaséletéről, egyúttal azt is elárulta, hogy férjének, Donnie Wahlbergnek van a legszebb pénisze, ami tökéletesen illik a puncijába. Arról nincsenek információink, hogy a szőke bombázó milyen esztétikai szempontok alapján ítélte meg párja nemes testrészét, azt azonban tudjuk, hogy a nők milyen hímtagra vágynak - nem olyanra, amire gondolsz!IntimThinkstockVilmos első szerelme miatt áll a bál a hercegi pár között?http://www.life.hu/intim/20150825-katalin-hercegne-feltekeny-vilmos-elso-szerelmere-olivia-huntra.htmlEgyre nagyobb a szakadék a hercegi pár között, akiknek egyes sajtóértesülések szerint jó ideje válságban a házassága. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.