Anyaszült meztelenül pózol Bódi Sylvi

Forrás: Instagram / Bódi Sylvi -
fotó szexi Bódi Sylvi meztelen Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy régebbi fotót porolt le Bódi Sylvi, és tette közzé közösségi oldalán. 

A fotón Sylvi anyaszült meztelen. Valószínűleg a mellé írt, Betsey Johnson amerikai divattervezőtől származó idézethez keresett megfelelő illusztrációt. Az idézet így szól: "A lányok nem a fiúk kedvére öltözködnek, hanem a maguk tetszésére. Ha minden lány a fiúk kedvére öltözködne, akkor meztelenül járnánk minden percben” - idézte Sylvi.

Bódi Sylvi Forrás: Instagram / Bódi Sylvi

Ezen a képen Sylvi ugyan nem meztelen, ám nekünk mégis jobban tetszik. Szintén Instagramján osztotta meg a következő fotót, amelyen éppen edzésben van. Csodás test, nagyszerű kép.

Bódi Sylvi Forrás: Facebook / Bódi Sylvi

Hoppá! Újra együtt Cinthya Dictator és Varga Viktor? http://www.life.hu/intim/20150828-ujra-egyutt-cinthya-dictator-es-varga-viktor-lesifoto-keszult-roluk-tagadnak.htmlEgy évnyi mosolyszünet után ismét együtt látták Cinthya Dictatort és Varga Viktort. Talán ismét egymásra talál az egykori szerelmespár?IntimOrigoVoksán Virág a tengerparton kapott kedvet egy kis szexhezhttp://www.life.hu/intim/20150825-voksan-virag-a-tengerparon-key-westen-kapott-kedvet-szexhez-parjaval.htmlVoksán Virág elárulta: jó dolog a nyilvános szex - őszintén beszélt párjáról, a szerelemről és tengerparti szexkalandjáról.IntimOrigoHatalmas mellbimbókat villantott Becky Constantinou (18+)http://www.life.hu/intim/20150813-hatalmas-mellbimbokat-villantott-becky-constantinou-a-brit-x-factor-sztarja.htmlUgyan a tehetségkutatóból, a brit X-Factorból viszonylag hamar kiesett, Becky Constantinou megtalálta a módját annak, hogy - ugyan kissé szélsőséges eszközökkel - felhívja magára a figyelmet.IntimNorthfotoKínos! Kificcent híres énekesnő mellbimbója - Fotóhttp://www.life.hu/intim/20150818-kinos-kificcent-nicki-minaj-mellbimboja-egy-kanadai-koncerten.htmlNicki Minaj, az Anaconda című sláger énekese szereti megmutatni intim testrészeit. Azonban olyan vele is előfordulhat, hogy egy nem várt pillanatban villant egy hatalmasat.Intim--Nem csak a hódítás lehet izgalmas, hanem a gyors és hatékony szex ishttp://www.life.hu/intim/20150812-nem-csak-a-hoditas-lehet-izgalmas-hanem-a-gyors-es-hatekony-szex-is-irja-blogjaban-ligyija-ivanovna.htmlLigyija Ivanovna blogjában arról ír, miért is lehet jó az udvarlás nélküli, instant szex. IntimThinkstockTopless fotót készített magáról Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/intim/20150805-upsz-kificcent-lindsay-lohan-melle-mikozben-szelfizett.htmlNahát, nahát! Lindsay Lohan félmeztelenül szelfizett. Csak az a fránya keze! Az ne takarná a lényeget!IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.