Hoppá! Újra együtt Cinthya Dictator és Varga Viktor?

Fotó: Nánási Pál -
lesifotók párkapcsolat Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor szakítás
Egy évnyi mosolyszünet után ismét együtt látták Cinthya Dictatort és Varga Viktort. Talán ismét egymásra talál az egykori szerelmespár?

A napokban együtt látták Cinthyát és Viktort, így mindenkiben felmerült a kérdés: újra együtt vannak? A Bors felhívta a sztárpárt, akik igen szűkszavúan nyilatkoztak az esetről:

Nagyon nem örülök, hogy valaki ennyire szemfüles volt!

– akadt ki az elkészült fotó hallatán az énekes, aztán megenyhült, és bevallotta: "Rengeteg mondanivalónk volt egymásnak, és valóban sé­táltunk egy nagyot. Múltról és jelenről beszélgettünk, majd Cinthy buszra szállt, és hazament" – tette hozzá.

Fotó: Nánási Pál

Cinthya is hasonló vehemenciával reagálta le az esetet: "Annak idején pont azért ment tönkre a kapcsolatunk, mert az egész életünk a nyilvánosság előtt zajlott! Ezért a továbbiakban semmit nem szeretnék nyilatkozni a magánéletemről. És szeretném, ha ezt mindenki tiszteletben is tartaná. Értsenek meg!" – kérte határozottan.

Felnőtt filmet reklámoznak Bíró Icával - az egykori Metal Lady kiakadthttp://www.life.hu/intim/20150828-pornot-hirdetnek-biro-icaval-az-egykori-metal-lady-kiakadt-soha-nem-szerepelt-felnottfilmben.htmlVisszaéltek Bíró Ica nevével. Az egykori Metal Lady kifakadt.Intim--Voksán Virág a tengerparton kapott kedvet egy kis szexhezhttp://www.life.hu/intim/20150825-voksan-virag-a-tengerparon-key-westen-kapott-kedvet-szexhez-parjaval.htmlVoksán Virág elárulta: jó dolog a nyilvános szex - őszintén beszélt párjáról, a szerelemről és tengerparti szexkalandjáról.IntimOrigoHoppá! Zsarolja Ben Afflecket a dadus - szexvideók és intim fotók vannak a szerető telefonjánhttp://www.life.hu/intim/20150820-hoppa-zsarolja-ben-afflecket-a-dadus-szexvideok-es-intim-fotok-vannak-a-szereto-telefonjan.htmlNemrég robbant a bomba: Ben Affleck és Jennifer Garner 10 évnyi házasság után válnak. Később aztán kiderül ennek oka is: Ben a 26 éves dadussal kavar. IntimNorthfotoJennifer Aniston megmutatta a jegygyűrűjét - Fotóhttp://www.life.hu/intim/20150820-jennifer-aniston-megmutatta-a-jegygyurujet-a-vilagnak-titkos-eskuvoje-utan.htmlHoppá! A szupertitkos esküvő után itt van most Jen jegygyűrűje! Szép darab!Intim--Hatalmas mellbimbókat villantott Becky Constantinou (18+)http://www.life.hu/intim/20150813-hatalmas-mellbimbokat-villantott-becky-constantinou-a-brit-x-factor-sztarja.htmlUgyan a tehetségkutatóból, a brit X-Factorból viszonylag hamar kiesett, Becky Constantinou megtalálta a módját annak, hogy - ugyan kissé szélsőséges eszközökkel - felhívja magára a figyelmet.IntimNorthfotoTopless fotót készített magáról Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/intim/20150805-upsz-kificcent-lindsay-lohan-melle-mikozben-szelfizett.htmlNahát, nahát! Lindsay Lohan félmeztelenül szelfizett. Csak az a fránya keze! Az ne takarná a lényeget!IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.