Cinthya Dictator paranoid lett Varga Viktor mellett

barátnő paranoia Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor Édes Élet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator és Varga Viktor öröknek hitt karmikus szerelme egy éve ért véget. Az Édes Élet rossz hatással volt kapcsolatukra - erről, most Cinthy vallott őszintén.

A fotóslány visszaemlékezve a Varga Viktorral töltött időszakra belátta, a nagy szerelem mellett rossz hatással voltak egymásra az énekessel. Bár felreppentek a pletykák, miszerint a két sztár újra egy párt alkot, Cinthy leszögezte, ők egyelőre, csak spirituálisan kötődnek egymáshoz – írja a hot!.

Forrás: -Facebook/Cinthya Dictator

„A műsor végére én paranoid lettem, Viktor pedig hírnévfüggő. Nem mozdultam ki otthonról, ha pedig mégis ki kellett menni az utcára, remegtem, csorgott rólam a veríték. A kapcsolatunknak sosem lesz vége, spirituálisan annyira össze vagyunk kötve. Mi szerelmesen váltunk el, és az utolsó éjjel is összekapaszkodva aludtunk el. Tudtam, hogy pokol lesz, de nem bírtunk együtt lenni. Én majdnem belehaltam ebbe a szakításba" – mesélte Cinthy, aki mára túl van a nehezén és egyedül is boldog és kiegyensúlyozott.

Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockÍgy lesz a kar bőréből pénisz, a szeméremajkakból herezacskó: Minden, amit tudni akartál a nemváltásról (18+)http://www.life.hu/intim/20150902-udvozlunk-caitlyn-jenner-minden-amit-tudni-akartal-a-nemvaltasrol.htmlElőször akkor került az újságok címlapjára, amikor 1976-ban a montreali olimpián aranyérmet nyert tízpróbában, most pedig drámai átalakulásátólhangos a világsajtó. Kim Kardashian mostohaapja végérvényesen Caitlyn Jennerré változott, és a Vanity Fair júliusi címlapján a transznemű közösség nagyköveteként debütált.Intim--Meztelen lovaglás, valódi lovakon - Így tüntettek a nők az utakonhttp://www.life.hu/intim/20150903-meztelen-nok-kuzdenek-a-lovak-jogaiert.htmlHogyan lehetne jobban kampányolni bármiért is, mint egy kis pucérkodással?Intim--5+1 dolog a szexről, amit csak a házas nők tudnakhttp://www.life.hu/intim/20150902-szexualis-dolgok-amit-a-hazasok-tudnak-de-a-szinglik-kevesbe.htmlSok-sok év eltelt már, mióta a férjeddel összeházasodtatok, és már a vibrálás is alábbhagyott köztetek? Ne csüggedj, vannak olyan dolgok, amelyeket sokkal jobban tudsz, mint bármelyik szingli.Intim--Kicsi, hetyke, óriás? Így lehet olyan melled, amilyet szeretnél, természetesenhttp://www.life.hu/intim/hirdetes/20150902-kicsi-hetyke-orias.htmlKevés olyan nő van, aki állítja, maximálisan elégedett az idomaival. Ki vagyunk szolgáltatva a genetikának, az öröklődésnek, a természetnek, a gravitációnak, miközben cickóink kinézete, mérete és alakja alapjaiban határozza meg napjainkat. Kis túlzással a világban elfoglalt helyünket is. Nem csoda hát, hogy mindent megteszünk azért, hogy szebbek, feszesebbek, formásabbak legyenek az ikrek. Ezért most csokorba szedtük, milyen lehetőségek is állnak rendelkezésünkre a mellnövelés, mellnagyobbítás elérésére.HirdetésSzexfilmet reklámoztak Bíró Ica nevévelhttp://www.life.hu/intim/20150902-szexfilmet-reklamoztak-biro-ica-nevevel.htmlA metal lady felháborodott, hogy kapcsolatba hozták felnőttfilmezéssel és kártérítést követel. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.