Feleségül vette szerelmét Caramel

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Caramel esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és párja, Szilvi kislányuk születésnapjára tervezték az esküvőjüket, de végül néhány nappal később jött el a nagy nap.

Elvette feleségül csodaszép, félig vietnámi, félig magyar származású párját Caramel. Négy évvel ezelőtt ismerkedett meg a pár, Szilvi ekkor még csak 18 éves volt. Tavaly nyáron megszületett imádnivaló kislányuk, Szofi.

Forrás: TV2 Sajtószoba
Péniszfotót küldött új munkahelyén a HR-esnek - És itt még nem ér véget a sztorihttp://www.life.hu/intim/20150903-peniszfotot-kuldott-uj-munkahelyen-a-hr-esnek.htmlMiért küld valaki a péniszéről fotókat másoknak? Ez örök kérdés marad, azonban az alábbi történet nem csak egy szimpla kukiszelfiről szól.Intim--Van egy város, ahol a pasiknak három barátnője van, mert túl sok a nőhttp://www.life.hu/intim/20150903-a-varos-ahol-a-pasiknak-harom-baratnoje-van-mert-tul-sok-a-no.htmlDongguan nem csak arról híres, hogy az almás márka elektronikai termékei ott készülnek, de a "szex fővárosa"-ként is emlegetik.IntimThinkstockMeztelen lovaglás, valódi lovakon - Így tüntettek a nők az utakonhttp://www.life.hu/intim/20150903-meztelen-nok-kuzdenek-a-lovak-jogaiert.htmlHogyan lehetne jobban kampányolni bármiért is, mint egy kis pucérkodással?Intim--Felháborodtak az emberek a meztelen testeken tálalt gyümölcsökönhttp://www.life.hu/intim/20150828-felhaborodtak-az-emberek-a-meztelen-testeken-talalt-salatakon.htmlSidney-ben található az a bár, amelyikről most a fél internet beszél. IntimOrigoVV Dóra újra gigadekoltázzsal kedveskedett rajongóinakhttp://www.life.hu/intim/20150826-vv-dora-vegre-ujra-dekoltazzsal-kedveskedik.htmlMár kezdtük hiányolni VV Dóra kebles fotóit. Most bepótolta elmaradását a playmate.Intim--Párt Paddynek! Tinderen keresi szerelmét a legidősebb vombathttp://www.life.hu/intim/20150826-tinderen-keresi-parjat-a-legidosebb-vombat.htmlEgyedülálló, cuki, szőrös harmincas keresi párját a Tinderen. Ja, és ő egy vombat. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.