Legénybúcsú egyedül? Így kell ezt csinálni!

egyedül legénybúcsú Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Chernow egy átlagos New York-i srác, aki a hétvégén Chicagoban legénybúcsúzott (volna) barátaival. Bár valószínűleg egy életre szóló élményben bízva várta az eseményt, ami történt arra aligha számított.

A buli úgy kezdődött, hogy Chernow összes barátjának Chicagoba tartó járatait törölték, így Chernow egyedül maradt a tervezett programokkal, amelyekhez Tinderen próbált társakat találni – saját bevallása szerint abszolút nem szexuális céllal. És az Instagramon gondosan dokumentált magányos legénybúcsú képei alapján nem is túl sok sikerrel. A magára maradt legénybúcsúzó szomorúan humoros képei azonban meghódították az internetet és a fiúnak hirtelen több mint hétezer követője akadt az Instagramon.

A magányos Chernow nem maradt végig társ nélkül Forrás: Instagram/Robert Chernow

A képek és azok sikerének tanúsága szerint Chernow a lehető legtöbbet hozta ki a kissé furcsa legénybúcsúból. Instagram oldalát itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.